Legolas Bet bonus

Legolas Bet 2018-06-16T22:21:10+00:00
Legolasbet logo
  • Bonus: 250 kr utan insättning

  • En helt ny sportsbook med trav
  • Bra odds på V75 & V65
  • Få 250 kr vid registrering
  • Om. krav: 3x bonus, min. odds 2.0

  • Läs mer om Legolasbet bonus
Till Legolasbet

Legolas är en ny spelsida som kommer att lanserar under våren år 2017 och som kommer att ge ATG en ordentlig fight då man endast kommer att erbjuda sin spelare möjlighet att spela på travsport. ATG har under alla år varit ensamma på den svenska spelmarknaden när det gäller spel på trav, även om det finns ett par större spelbolag som har försökt att ta marknadsandelar från ATG, utan att ha lyckats speciellt bra. Men nu ser det ut som det närmar sig en lansering av den mycket väntade spelsidan Legolas och med de uppgifter som finns i dag så är det sannolikt att man kommer att kunna erbjuda bättre och mer underhållande spel på trav än vad ATG.

Namnet Legolas har man tagit från en av Sveriges mest kändaste travhästar som rönte stora framgångar under sin aktiva karriär, vilket han inledde med att vinna 19 travlopp i rad. Legolas är den travhäst som har haft störst påverkan på svensk travsport och nu kommer namnet att få leva vidare med spelsidan Legolas, som också förväntas sätta ett stort avtryck på svensk travsport. Legolas vänder sig främst till den svenska spelmarknaden och självklart kommer man att erbjuda de svenska spelarna en svensk spelmiljö, information på svenska och en svensktalande kundtjänst.

Odds bonus och omsättningskrav

Hur Legolas odds bonusar kommer att se ut är något som man inte har gått ut med. Dock är det brukligt att idag erbjuda både nya som återkommande spelare en välkomstbonus som gör att spelarna snabbt kommer igång med lite extra i sin spelkassa så de kan prova på spelsidan ordentligt. Att erbjuda bonusar är idag ett måste av konkurrensskäl när man lanserar en ny spelsida i Sverige, dock så är Legolas ganska ensamma inom travsport och har egentligen bara en stor konkurrent i ATG.

Dock kommer sannolikt nya spelare erhålla en välkomstbonus som antingen består av ett gratisspel eller en viss procent på den insättning som man gör, vilket vanligtvis brukar ligga på 100 procent på ett belopp upp till 1 000 kronor.

Troligtvis kommer även återkommande spelare erhålla olika belöningar för sin lojalitet i form av insättningsbonus och gratisspel. Det är idag inte känt om Legolas också kommer erbjuda någon form av lojalitetssystem där spelarna kan samla på sig poäng varje gång som de spelar som sedan kan växlas in mot bonuspengar eller kontanter.

Bonuskod

Det är inte sannolikt att Legolas kommer att använda sig av bonuskoder utan istället så kommer troligtvis alla spelare som är berättigade till en bonus att erhålla dessa automatiskt i samband med att de aktiverar sin bonus. Det betyder att man inte behöver leta upp och hålla reda på några bonuskoder för att kunna göra anspråk på en bonus.

Om Legolas

Grundaren av spelsidan Legolas är Rune Andersson, som genom sitt företag Mellby gård ägnar sig åt träning av ett stort antal travhästar. Rune Andersson har ett stort intresse för svensk travsport och har varit verksam inom travsporten under många år. Nu har han tröttnat på de höga skatter som ATG måste betala, 35 procent på sina inkomster, vilket gör att travsporten får ta del av mindre pengar.

Därför så startar han nu spelsidan Legolas, vilket kommer ägas och drivas av ett maltesiskt företag. På Malta är skatterna betydligt lägre än i Sverige, vilket gör att spelsidan Legolas planerar att ge en stor del av vinsten tillbaka till svensk travsport. Detta uppskattas av de aktiva inom travsport i Sverige men det verkar som det motarbetas av ATG, som av förklarliga skäl vill behålla sitt monopol i Sverige och inte släppa in konkurrenter.

Legolas kommer att erbjuda spel under en spellicens utfärdad på Malta, vilket betyder att svenska spelare inte behöver betala någon skatt på sina vinster som de vinner hos Legolas.

Spelmöjligheter

På spelsidan Legolas så kommer man att kunna betta på travsport och då svensk travsport. Om man även kommer erbjuda spel på travsport i andra länder är något som inte är känt idag. Dock så kommer man säkerligen att erbjuda spel på stora travlopp som bland annat det franska Prix d´Amerique och det amerikanska Hambletonian, men även andra årliga travlopp i ett flertal länder.

Det kommer förmodligen även att vara möjligt att spela på fler lopp i varje travtävling och kanske på mindre travlopp som man idag inte erbjuder spel på hos ATG.

Hos Legolas kommer man att kunna lägga oddsspel på vinnare men även spela på ett stort antal andra kombinationer. Om det även kommer att finnas möjlighet att lägga spel på varianter av dagens dubbel eller V75 är något som kommer att visa sig i samband med att spelsidan lanseras. Förhoppningsvis kommer Legolas att introducera nya spännande spelsystem på travsport, vilket gör att de kan erbjuda sina spelare än mer underhållning och spänning än vad man får när man spelar hos ATG.

Livebetting

Att kunna spela på pågående travlopp kommer nog inte vara möjligt hos Legolas dock kommer man att kunna lägga sina spel fram till dess loppet startar. Dock kommer man säkerligen att kunna följa uppdateringar av travloppen i realtid hos Legolas, vilket innebär att man snabbt kan få besked om ens spel har gått in.

Legolas i mobilen

Då en stor del av alla spelare väljer att lägga oddsspel genom en mobil enhet så kommer garanterat även Legolas att erbjuda en optimerad spelmiljö för de spelare som föredrar att spela i mobila enheter. Man behöver sannolikt inte ladda ned någon app för att kunna spela utan man kommer att kunna lägga spel direkt i webbläsaren på de mobila enheter som använder sig av Android eller iOS. Det gör att man kommer att kunna spela och följa upp resultaten även när man är på resande fot.

Betalningsalternativ, uttag och kundtjänst

För insättningar och uttag så kommer Legolas att tillhandahålla de vanligaste alternativen som bland annat VISA, MasterCard, Skrill, Neteller och banköverföring. Sannolikt kommer man inte erbjuda någon faktureringstjänst som Siru eller Zimpler. Uttagstiderna är idag inte kända med praxis idag är att en uttagsbegäran ska bli behandlad och utbetalt inom 24 timmar, vilket säkert även kommer att gälla hos Legolas.

Om Legolas kundtjänst kommer att hålla öppet dygnet runt eller under begränsade tider är inte känt idag, då man inte har lanserat sin spelsida ännu. Dock kommer man garanterar hålla öppet alla dagar på året så man snabbt kan komma i kontakt med den svensktalande personalen som hjälper till med att hantera problem eller svara på frågor. Man kommer att kunna kontakta kundtjänsten genom en livechatt på spelsidan eller per e-post. Möjligtvis kommer Legolas även att erbjuda telefonservice. Förhoppningsvis kommer man även att kunna hitta information på spelsidan där man får svar på de vanligaste frågorna som brukar dyka upp när man ska registrera sig eller göra en insättning.

Fördelar med Legolas

  • Då Legolas inte har lanserats ännu så är det svårt att veta idag vilka fördelar som finns med Legolas, även om man kan tänka sig att det kommer att finnas ett flertal jämfört med de spelsidor som idag erbjuder spel på trav.
  • En ny spelsida där man erbjuder spel på svensk travsport
  • Genuint travintresserade grundare som värnar om både sporten och om spelarna
  • En del av vinsten går tillbaka till travsporten

Sammanfattning

Legolas är en spelsida som många spelare har stora förväntningar på och där man även ser fram emot lanseringen då det finns dåligt med alternativ för spel på svensk travsport idag. Legolas har alla förutsättningar för att kunna ge ATG en ordentlig match om spelarna när det kommer till spel på trav.
Att Legolas även kommer att ge en del av vinsten till den svenska travsporten vittnar om att man inte gett sig in i spelbranschen för de höga vinsterna skull utan man är istället villiga att dela med sig av sin vinst till både travsporten och till spelarna. Förhoppningarna är stora att Legolas faktiskt kommer att infria även de mest kräsna spelarnas förväntningar och därför så bör man definitivt hålla ögonen öppna så man inte missar lanseringen av Legolas.