Legolas Bet2018-11-28T18:02:36+00:00
Legolas Bet logo

Legolas Bet Exklusiv bonus:

Upp till 25% cashback

Till Legolas Bet
 • Första spelet: 25% i cashback
 • Bonustyp: Cashback
 • 1x gratisspel, minsta odds 1.2.
 • Insättningsmetoder: Trustly, Visa, MasterCard, Banköverföring
 • Uttagsmetoder: MasterCard, Banköverföring, Visa, Trustly
 • E-plånbok: 24 timmar
 • Kredit/ bankkort: 2-4 dagar
 • Väntetid: 24-48 timmar
 • Uttagsgräns: 500 000 kr per dag
 • Cash-out: Erbjuds ej
 • Streama sport: Nej
 • Krav:
 • Plattform: Sportsradar
 • App: Ingen app.
 • Spellicenser: Malta Gaming Authority
 • Live chatt: 24/7
 • E-post: Finns ej
 • Telefon: Finns ej
Besök Legolas

Legolas Bet bonus

Vi på Speltips.se ger dig en exklusiv bonus hos Legolas Bet som ger dig upp till 25% i cashback. Så här gör du för att hämta din bonus.

 • Klicka på “Till Legolas Bet” och registrera ett konto.

 • Välj “Sportbonus” och gör en insättning på minst 100 kr.

 • Bonusen är uppdelad i flera steg och det är på dina månatliga nettoförluster som du får cashback på. 0-500 euro ger 10% tillbaka, 501-5000 euro ger 15% och 5000 euro eller mer ger 25%. Cashbacken betalas ut i gratisspel.

Bonusvillkor och omsättningskrav

Legolas Bet bonus har ett omsättningskrav på sin välkomstbonus. Du måste omsätta gratisspelet 1 gång. Varje spel måste ha 1.2 i odds och du har 30 dagar på att hämta och omsätta bonusen. Notera även att endast vinsten återbetalas från spelen, inte insatsen.

 • Exempel: Hos Legolas Bet spelar du alltid med dina egna pengar först. När du har spelat bort din första insättning på 1000 kr så får du 1000 kr i bonus. Denna summa måste omsättas totalt 10 000 kr innan du kan ta ut vinsten från bonuspengarna. Varje spel måste spelas till minst 1.2 i odds. För mer info besök: www.legolas.bet

Recension om Legolas Bet

Legolas är en ny spelsida som lanserades under våren år 2017 och som ger ATG en ordentlig fight då man erbjuder sin spelare möjlighet att spela på travsport. ATG har under alla år varit ensamma på den svenska spelmarknaden när det gäller spel på trav, även om det finns ett par större spelbolag som har försökt att ta marknadsandelar från ATG, utan att ha lyckats speciellt bra. Men med Legolas på marknaden kan vi räkna med att ATG kommer att få det svettigt.

Namnet Legolas har man tagit från en av Sveriges mest kändaste travhästar som rönte stora framgångar under sin aktiva karriär, vilket han inledde med att vinna 19 travlopp i rad. Legolas är den travhäst som har haft störst påverkan på svensk travsport och nu kommer namnet att få leva vidare med spelsidan Legolas, som också förväntas sätta ett stort avtryck på svensk travsport. Legolas vänder sig främst till den svenska spelmarknaden och erbjuder de svenska spelarna en svensk spelmiljö, information på svenska och en svensktalande kundtjänst.

Spelutbudet hos Legolas Bet

På spelsidan Legolas så kan man betta på travsport och då svensk travsport. Det går även att lägga spel på spel på stora travlopp som bland annat det franska Prix d´Amerique och det amerikanska Hambletonian, men även andra årliga travlopp i ett flertal länder. Det är även möjligt att spela på fler lopp i varje travtävling och på mindre travlopp som man idag inte erbjuder spel på hos ATG.

Hos Legolas kan man lägga oddsspel på vinnare men även spela på ett stort antal andra kombinationer. Utöver det så går det även bra att lägga spel på vanlig sport som på vilket spelbolag som helst.

Legolas Bet betting i mobilen

Då en stor del av alla spelare väljer att lägga oddsspel genom en mobil enhet så erbjuder Legolas en optimerad spelmiljö för de spelare som föredrar att spela i mobila enheter. Man behöver inte ladda ned någon app för att kunna spela utan man kan lägga spel direkt i webbläsaren på de mobila enheter som använder sig av Android eller iOS. Det gör att man kommer att kan spela och följa upp resultaten även när man är på resande fot.

Livebetting & cash-out

Det går inte att lägga spel på pågående travlopp hos Legolas dock kommer man att kunna lägga sina spel fram till dess loppet startar. Dock kan man följa uppdateringar av travloppen i realtid hos Legolas, vilket innebär att man snabbt kan få besked om ens spel har gått in.

När det gäller vanlig sport så fungerar det utmärkt att spela på pågående matcher på Legolas Bet stora utbud.

Insättning, uttag och kundtjänst

För insättningar och uttag så tillhandahåller Legolas bet de vanligaste alternativen som bland annat VISA, MasterCard, Skrill, Neteller och banköverföring.  En uttagsbegäran ska bli behandlad och utbetalt inom 24 timmar, men oftast går det snabbare än så.

Om Legolas kundtjänst håller öppet dygnet så att du kan få svar av Legolas Bet kunniga kundtjänst. Man håller öppet alla dagar på året så man snabbt kan komma i kontakt med den svensktalande personalen som hjälper till med att hantera problem eller svara på frågor. Man kan kontakta kundtjänsten genom en livechatt på spelsidan eller per e-post. Det går även att hitta information på spelsidan där man får svar på de vanligaste frågorna som brukar dyka upp när man ska registrera sig eller göra en insättning.

Vår sammanfattning av Legolas Bet

Legolas är en spelsida som många spelare har väntat på och där man kan få alternativ för spel på svensk travsport. Legolas har alla förutsättningar för att kunna ge ATG en ordentlig match om spelarna när det kommer till spel på trav.
Att Legolas även ger en del av vinsten till den svenska travsporten vittnar om att man inte gett sig in i spelbranschen för de höga vinsterna skull utan man är istället villiga att dela med sig av sin vinst till både travsporten och till spelarna.

Hämta din bonus

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets regler och villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok