SchnellWetten Logo

SchnellWetten bonus:

 • Ingen välkomstbonus
 • Inget omsättningskrav
 • Insättningsmetoder: Trustly
 • Uttagsmetoder: Trustly
 • Väntetid: 0-15 minuter
 • Uttagsgräns: 500 000 kr per dag
 • Cash-out: Erbjuds ej
 • Streama sport: Nej
 • Krav: –
 • Plattform: SBTech
 • App: Nej
 • Spellicenser: Malta Gaming Authority

SchnellWetten Odds bonus

Läs Speltips.se recension om spelbolaget Schnellwetten. Tänk dock på att Schnellwetten inte har skaffat någon svensk spellicens vilket innebär att du är skyldig att skatta på alla dina vinster. Vi avråder därför från att spela hos Schnellwetten just nu.

 • Klicka på “Till Schnellwetten” och signera med Bank-ID.

 • Gör en insättning genom Trustly och sätt in minst 100 kr.

Bonusvillkor och omsättningskrav

Schnellwetten erbjuder just nu ingen välkomstbonus för svenska spelare, det är dock mycket möjligt att man gör det längre fram om man väljer att skaffa licens.

 • Exempel: Du sätter in 1000 kr och får då alltså 1000 kr att spela för. Du behöver då inte omsätta (spela) pengarna eftersom de inte omfattas av något omsättningskrav, du väljer alltså själv när du vill ta ut dina pengar. För mer info besök: www.schnellwetten.com 

Recension Om SchnellWetten

Schnellwetten är det senaste tillskottet på spelmarknaden och förutspås få en riktig raketstart. Grundarna bakom spelbolaget är inga mindre än BML Group Ltd, som bland annat ligger bakom de välkända spelbolagen Betsson och Nordicbet. Det handlar alltså om ett av världens största aktörer som har över 50 års erfarenhet i branschen, så detta tillskott är verkligen en spännande utmanare. Som kan utskiljas ur namnet är detta en tysk spelsida.

Det som framför allt särskiljer spelbolaget från de lite äldre systerbolagen är det faktum att du kan registrera inom loppet av några sekunder och ta ut pengar inom loppet av några minuter. I den nya vågen som kommer med spelbolag utan konton och med minimala uttagstider är Schnellwetten ett av de framstående spelbolagen. Om det är första gången du ska spela hos bolaget så klickar du på den gröna knappen med “Sätt in och spela”, och om du redan spelat tidigare så trycker du på den andra knappen med “Fortsätt spela/logga in”. Du godkänner sedan din betalning med bank-ID och behöver sedan inte verifiera dig “ytterligare” i samband med uttag – vilket är väldigt skönt.

Schnellwetten har valt att hämta in sina odds från leverantören SbTech, vilket spelbolag som Comeon, Bethard och Scandibet gör. Det är en av de absolut främsta oddsleverantörerna på marknaden som bjuder på massvis olika evenemang och tävlingar.

Spelutbudet hos Schnellwetten

Schnellwetten får alltså sitt utbud och sina odds från företaget SbTech. Det är en väldigt känd furnissör med väldigt lång erfarenhet och kunskap om spel, och dessutom en leverantör som är mycket populär bland nystartade spelbolag. Här får du ett komplett utbud av massvis av olika sporter, med allt ifrån fotboll och ishockey till cricket och schack. Det finns verkligen någonting för alla! Sett till antalet olika matcher och turneringar per sport finns det också massvis olika valmöjligheter.

Är du en fena för att förutspå politik eller underhållningsprogram har du också kommit rätt. På Schnellwetten finns nämligen ett stort utbud av olika evenemang som går att spela på, som t ex det danska folketingsvalet eller norska TV-programmet Idol.

SchnellWetten betting i mobilen

Att spela genom mobilen är något som har blivit omåttligt populärt den sista tiden i takt med att telefonerna och tillgängligheten har ökat. Schnellwetten har hängt med i utvecklingen och valt att satsa hårt på just betting i mobilen. Du kan göra allt som du kan genom datorn och spela fast att du är på resande fot eller är på annat håll som gör att du inte har tillgång till en dator. Dessvärre har Schnellwetten ännu inte tagit fram en app för mobilen men det är något som spelarna kan räkna med kommer framöver. Än så länge går det dock bra att spela direkt i webbläsaren utan något krångel.

Livebetting & cash-out

Samtidigt som betting i mobilen har ökat lavinartat så har även livebetting gjort desamma, tillgängligheten har ökat och spelarna har börjat kunna spela live när de är på matcher. Det går att spela på de flesta spelen live hos Schnellwetten inom sporter som fotboll, ishockey, handboll, basket, tennis och mycket mer.

Den största fördelen för spelaren är att den kan följa matchbilden och lägga ett spel utefter hur matchen ser ut. Exempelvis om en viktig spelare blir skadad i det ena laget så kan spelaren snabbt försöka lägga ett spel som passar som ett underspel eller spel på det andra laget.

Insättning, uttag och kundtjänst

Den största fördelen med att spela hos Schnellwetten är att man har pay and play som innebär att man slipper registrera ett konto. Istället signerar man enkelt med Bank-ID och kan börja spela på det som önskas. Insättningen görs på ett fåtal sekunder genom Trustly och insättningen överförs direkt till spelkontot så att spelaren snabbt kan komma igång.

När spelaren önskar att ta ut sina vinster så har Schnellwetten lovat att alla vinster ska sitta på spelaren bankkonto inom otroliga 15 minuter och någon kontoverifering är det heller inget tal på. Det är med andra ord mycket smidigt att spela på Schnellwetten och något krångel skall spelaren aldrig behöva uppleva.

Om det uppstår några frågor så finns den svensktalande chatten tillgänglig dygnet runt under årets alla dagar. De är mycket kunniga och svarar på ett fåtal sekunder så att du slipper vänta på ett mejl eller på att de i andra änden ska svara i telefon.

Vår sammanfattning av SchnellWetten

Schnellwetten är nu ett av de absolut ledande spelbolagen i Sverige med sina unika funktioner som att du kan spela med Bank-ID och få dina uttag på mindre än 15 minuter, något som få spelbolag kan leva upp till. Hittills har spelbolaget fått väldigt goda omdömen från de svenska spelarna och man har så vitt vi vet kunnat leva upp till vad man lovat. Att dessutom bettingen genom mobilen är snabb och enkel gör inte saken till den sämre, något som annars kan vara avgörande idag.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets regler och villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se