Speltips Jupiler Pro League

  1. Speltips
  2. /
Jupiler Pro League Författare: 2023-11-21T15:17:33+01:00

Jupiler Pro League är en traditionsrik liga som är väldigt tuff att spela i. Dessutom är den hem till flera före-detta allsvenska spelare. På speltips.se erbjuder vi dig ett antal vassa speltips från Jupiler Pro League. Alla våra betting tips kan du ta del av helt gratis!

Bettingsidor med Jupiler Pro League

Unibet logo

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

  • Stabilt spelbolag med svensk spellicens

  • Läs mer om Unibet

bet365 odds bonus

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

  • + 100 SEK Gratis på Slots

  • Läs mer om Bet365

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Coolbet logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

  • Betting med BankID eller Trustly

  • Läs mer om Coolbet

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 15x – Min Odds: 1.90

  • Grymma på Fantasy Sports!

  • Läs mer om Bethard

Speltips för Jupiler Pro League

Speltips.se erbjuder dig som följare ett brett utbud av speltips från världens alla hörn. Vi har flera vassa rekare som förser er med information, statistik och senaste nytt från de bästa fotbollsligorna i Europa. Den belgiska ligan må kanske inte tillhöra de allra främsta ligorna, men är ändå väldigt intressant att betta på. Ett antal speltips från Jupiler Pro League dukar vi fram varje vecka. Våra betting tips från Jupiler Pro League är helt gratis för er att ta del av!

Ligans popularitet

Jupiler Pro Leagues popularitet är till stor del begränsad till Belgien. Trots att en hel del svenskar huserat i ligan så har den inte riktigt fått något erkännande här, kan man tycka. Men det är en tuff liga med många starka lag som slåss om titeln, däribland Anderlecht, Club Brugge och Standard Liége – tre av Belgiens absolut starkaste klubbar genom tiderna. Däremot sänds inte Jupiler Pro League på någon svensk tv-kanal.

Jupiler Pro Leagues historia

Jupiler League är en väldigt gammal liga som startade redan 1895. Första säsongen spelades som en turnering med sju lag där alla mötte alla. Ligan drabbades sedan, under första och andra världskriget, av en hel del problem och hade några års uppehåll. Senare, under 70- och 80-talen skördade belgiska klubblag fina framgångar i Europacuperna och ligan stod på sin topp. Mesta mästare i Jupiler League är Anderlecht med hela 34 titlar.

Så ser Jupiler Pro League ut idag

Idag rankas Jupiler Pro League som den åttonde bästa ligan i Europa av UEFA. Stora klubbar som Anderlecht, Standard Liege, Gent, Genk och Club Brügge slåss om ligatiteln och många spelare har vittnat om att klimatet i ligan är väldigt tufft. Ligan är hem till många före detta allsvenska spelare, däribland Isaac Kiese Thelin. Regerande mästare är Club Brugge som kammade hem deras 16:e ligatitel.

Kommande matcher i Jupiler Pro League