Daniel Jacobsson|16 mars, 2024, 10:41

Jag väljer att spela på bortalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Liverpools skadeläge har blivit mycket bättre.

  • Formen har bibehållits även med skadorna.

  • Manchester United vann senast men skall inte räcka till mot ett formstarkt Liverpool.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Ständigt frågetecken

Vi är många som tvekar stark på Erik ten Hag och Manchester Uniteds process. Vart kommer det här ta laget inom närmaste tiden egentligen? Det här året kommer man dock få infinna sig i en säsong där fansen och tyckare utifrån hade förväntat sig mer av laget. I dagsläget ligger man på en sjätteplats, sex poäng efter femman i tabellen, och det är väll inte helt katastrof. Men det har varit frågetecken hit och dit över hela säsongen såhär långt och man får egentligen inget grepp om laget.

Den här aftonen handlar det dock inte om ligaspelet utan om en cupmatch mot Liverpool. Matchen spelas på Old Trafford och det kommer behövas det där lilla extra för att gå härifrån med avancemang i näven. Och det är precis det där ”lilla extra” som jag inte ser Manchester United med. Det kommer bli väldigt tufft det här och det är ett bortalag som kommer hit med ett bättre skadeläge än tidigare och dessutom en form som hållit i sig ett bra tag.

Formen håller i sig

Liverpool stormar mot en ligatitel med den här formen. Det verkar inte spela någon roll vilka Jurgen Klopp ställer fram på banan, det är lika starkt och övertygande i varenda match på sistone. Nu senast kommer man från en överkörning av Sparta Prag som hette duga, där var även Mohamed Salah tillbaka längst fram i sällskap av Darwin Nunez och Cody Gakpo. Två av dessa kommer med största sannolikhet starta även mötet med Manchester United. Det återstår att se vem som startar bredvid Salah och Nunez på söndag, med andra ord.

Jag är tillräckligt övertygad av det här laget nu att det bara är att gå på bortalaget i det här mötet. Jag kan inte se Manchester United studsa till och besegra Liverpool den här söndagen. Det är en bit kvar till den nivån hos hemmalaget. Jag är inte heller övertygad om Lindelöf och Dalot är de två ytterbackarna som skall stoppa en framrusande och spelglad Mohamed Salah den här aftonen.

fotboll, fa cup
|
units: 4/5 - spelstopp: 16:30
Man United - Liverpool
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.