Daniel Jacobsson|6 mars, 2024, 11:24

Jag väljer att spela på skott i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Ruben Loftus-Cheek är ett ständigt hot som tia i Milan.

  • Ruben Loftus-Cheek hade skott i samtliga Champions League-starter.

  • Slavia Prag är någon klass sämre än Milan och vi kan räkna med ett stort övertag på hemmaplan.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Hemmafördel

Milan utmanar Juventus om andraplatsen i Serie A den här säsongen men förstaplatsen är alldeles för långt borta och titeln känns redan utdelad. Prestationerna som ligaettan Inter står för vecka efter veckan övertygar verkligen och jag har väldigt svårt att se laget tappa så mycket poäng. Milan är därmed inte inbjuda till en titelfest i Serie A och därför kan man fokusera ganska hårt på Europa League. Här väntar en hemmamatch som blir väldigt viktig. Slavia Prag, från Tjeckien, är en tacksam lott i slutspelet och det gäller att göra jobbet för att ta sig vidare. Jag tror att Milan satsar hårt på hemmamatchen framför en fullsatt hemmaarena för att sedan kunna gå på lite halvfart under bortamatchen. Då behöver man ett resultat att spela på.

Ruben Loftus-Cheek är en personlig favorit i det här laget. På senare tid har han tagit sin plats i det här italienska topplaget och gör det väldigt bra. Ett hot från sin offensivt centrala position.

Missad titelchans

Pragderbyt mellan Sparta och Slavia slutade mållöst under helgen. Där innan åkte man ut den tjeckiska cupen mot samma rival och därför är den senaste veckan väldigt negativ för Slavia Prag som klubb. Nu väntar nästa, och ännu tuffare uppgift, när Europa League-slutspelet drar igång. Även här har man höga målsättningar men det är en tuff lottning som synats. Milan väntar på bortaplan under torsdagen och då handlar det om att hålla nere siffrorna inför sitt eget hemmamöte. Ett likaläge hade varit drömmen och då lever verkligen det här dubbelmötet. Till den dagen är dock resan lång och framförallt tuff. Milan mår bra för stunden och är framförallt starka på hemmaplan. Jag tror att hemmalaget kommer dominera kraftigt här och det återstår att se vad slutresultatet skrivs till.

fotboll, europa league
|
units: 1/5 - spelstopp: 21:00
Milan - Slavia Prag
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.