Fotbolls-EM 2024 närmar sig med stormsteg och vi har ett händelserikt Europamästerskap framför oss kommande veckorna. Vi har listat flertalet olika bettingsidor med odds på Fotbolls-EM. Allt från Expekt till SpeedyBet med flertalet möjligheter inför mästerskapets start.

Spelbolag med odds på EM

Expekt Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Bonus för nya OCH gamla kunder!

 • Läs mer om Expekt

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Regler & villkor här. | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela ansvarsfullt.

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 15x – Min Odds: 1.90

 • Grymma på Fantasy Sports!

 • Läs mer om Bethard

ComeOn logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

 • Sprillans ny bettingsida!

 • Läs mer om x3000

Unibet logo

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Stabilt spelbolag med svensk spellicens

 • Läs mer om Unibet

bet365 odds bonus

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

 • + 100 SEK Gratis på Slots

 • Läs mer om Bet365

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

LuckySports Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 2.00

 • Insättningar med BankID & Swish

 • Läs mer om Lucky Sport

SpeedyBet Odds Bonus

Omsättningskrav: 10x – Min Odds: 1.50

 • Snabb registrering & uttag med Swish

 • Läs mer om SpeedyBet

Betting på Fotbolls-EM 2024

Spelbolagen har laddat upp rejält inför sommarens mästerskap. I och med att Fotbolls-EM 2020 blev inställt på grund av coronapandemin har man skjutit fram det ett helt år. Det här är mästerskapet som har otroligt mycket fokus på sig och är även det största sedan Fotbolls-VM 2018. Storsatsningen på just Fotbolls-EM 2021 var enorm och eftersom mästerskapet blev uppskjutet har man haft tid att öka det fokuset.

Under sommarens Fotbolls-EM erbjuder ett enormt utbud från diverse spelbolag. Bettingen har ökat genom åren och inför mästerskapet kan man ta del av mängder av olika erbjudanden – som bonusar och kampanjer.

Spelbolagen som erbjuder odds

Spelbolagen har hunnit förbereda sig under en längre tid inför vad som komma skall. De flesta bettingsidor erbjuder odds på Fotbolls-EM 2024, men samtliga erbjuder inte lika stora marknader. Spelbolagen skiljer sig en del när det kommer till utbud och odds. Vi har listat ett gäng olika spelbolag som erbjuder odds på sommarens mästerskap för att ni skall ha en blick över vart de bästa oddsen erbjuds.

 • Expekt
 • Bethard
 • Unibet
 • Bet365
 • X3000

Betta på Fotbolls-EM

Inför ditt intresse att betta på Fotbolls-EM finns det en hel del att ta reda på. Oddsjämförelse är alltid nummer ett på listan att ta del utav, så du hittar det bästa oddset för just ditt spel. När det kommer till spelbolagens utbud på spel inför mästerskapet så kan man spela på väldigt mycket olika saker. Det allra vanligaste långtidsspelet är att spela på vilken nation som vinner hela mästerskapet. Där hittar vi lag som Frankrike, England och Spanien medans vårt eget land är utanför turneringen i år.

Förutom vinnarspelet hittar vi spel på gruppspelet, där bland annat spel på vilka som avancerar till slutspel finns tillgängligt hos flertalet spelbolag. Under EM har vi ett antal grupper på fyra lag i varje, där två av dessa avancerar. Under turneringens gång kan man också följa en viss spelares framfart – i spelet ‘’Vem blir skyttekung?’’. Enkelt, spelet innebär att man skall gissa rätt spelare att göra flest mål under mästerskapet. Självklart finns det ett enormt och gott utbud hos flertalet spelbolag under mästerskapets gång, där du kan hitta odds på enskilda matcher – vinnare, över/underspel, dubbelchans och så vidare. Ta del av vår lista över spelbolag som erbjuder odds på mästerskapet.

Bettingsidorna med den bästa EM bonusen

Fotbolls-EM är här och Bettingsidorna har prioriterat mästerskapets utbud en längre tid. Hos de flesta finns även spännande bonusar att ta del av, som förhoppningsvis gör att du kan starta ditt äventyr under mästerskapet på bästa möjliga vis. Vi har listat spelbolagen med svensk spellicens och deras bästa bonusar. Under större mästerskap är det självklart för dessa att försöka ha bästa möjliga – i jämförelse mot sina konkurrenter.

En lista av spelbolag som erbjuder bonusar under EM:

 • Bethard
 • X3000
 • SpeedyBet
 • Expekt
 • Lucky Sport

Det här är bara några utav spelbolagen som erbjuder fina utbud under mästerskapet. Spännande erbjudanden i form av kampanjer och nyss nämnda EM-bonusar. Ta en titt på dessa bettingsidor för att göra möjligheterna att få en fin start på mästerskapet större.

Unibet

Unibet är ett spelbolag som många svenskar prioriterar högt. Det är ett av spelbolagen där flest spelare håller till och som alltid är med på banan när det kommer till de största evenemangen. Unibet har inför mästerskapet plockat fram ett stort och lysande utbud av spelmarknader, bonusar och andra kampanjer.

Unibets bonus innebär att du sätter in 100 kronor och får ett gratisspel för 100 kronor. Detta gäller på sport.

Expekt

Expekt ger dig ett matchat gratisspel upp till 1500 kronor. En kanonbonus för dig som startar äventyret hos Expekt inför sommarens EM-slutspel i Tyskland. Spelbolaget har växt i anseendet senaste åren och det är mycket tack vare deras kampanj. Expekt erbjuder ett mycket fint utbud på det mesta – och kommer vara en välfylld sida med spel på EM i sommar. Här får du mängder av spel inför och under mästerskapet.

X3000

X3000 är en ny bekantskap på den svenska bettingscenen. Bettingsidan lägger ett stort fokus kring sommarens mästerskap i Tyskland och erbjuder dessutom en väldigt trevlig välkomstbonus. Även här har vi ett spelbolag som matchar din första insättning 100% upp till 1000 kronor. X3000 har spetsat utbudet ytterligare inför EM 2024 och har ett gäng specialspel att ta del av. Hos X3000 hittar du ett lysande starkt utbud.

Bet365

Här kommer en storspelare i sammanhanget. Bet365 är en given kandidat för dig som spelar på betting. Här har vi ett spelbolag som erbjuder en av de bästa bonusarna, inte bara under sommarens Fotbolls-EM utan även utanför. Bet365, även världens största spelbolag, erbjuder en riktigt bra bonus till din insättning på 100% upp till 1250 spelkrediter.

Bet365 är inte bara störst, man är även bland de bästa. Utbudet under sommarens Fotbolls-EM är enormt och det erbjuds odds på det mesta. Här hittar du allt från spelarspecialer till vinnarspel. Är du inte redan kund hos Bet365 – bli det!

Så tippar du på EM 2024

Ett stort mästerskap lockar ett stort antal nya kunder hos spelbolagen. Ett tips är att ta del av det spelbolag som erbjuder bäst utbud på det du tänkt spela på, men också erbjuder ett gäng olika bra erbjudanden, kampanjer eller bonusar. Nedan går vi igenom hur man tippar på Fotbolls-EM hos de olika spelbolagen:

 1. Skapa ett konto hos spelbolaget
 2. Gör en insättning (använd tänkbar bonus)
 3. Gå till odds
 4. Välj ‘’Fotboll’’
 5. Välj ‘’Fotbolls EM’’
 6. Välj enskild match/långtidsspel och klicka det spel du är intresserad av att lägga
 7. Placera spelet

Lycka till!