Fotbolls-EM 2024 närmar sig med stormsteg och vi har ett händelserikt Europamästerskap framför oss kommande veckorna. Vi har listat flertalet olika bettingsidor med odds på Fotbolls-EM. Allt från Betsson till ATG med flertalet möjligheter inför mästerskapets start.

Spelbolag med odds på EM

Unibet logo

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Stabilt spelbolag med svensk spellicens

 • Läs mer om Unibet

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 10x – Min Odds: 1.90

 • Bra cash-out & riktigt höga odds

 • Läs mer om Bethard

CampoBet Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.00

 • Snabb bettingsida med bra bonus

 • Läs mer om Campobet

No Account Bet Bonus

Omsättningskrav: 20x Bonus – Min Odds: 1.5

Leovegas Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.8

 • Snabbregistrering med BankID

 • Läs mer om LeoVegas

+18 | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | spelinspektionen.se Läs fullständiga regler och villkor här.

Betway Odds Bonus

Omsättningskrav: 0x – Min. Odds: valfritt

 • Komboförsäkringen bonus

 • Läs mer om Betway

Hajper Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x bonus + insättning. Min odds 1.8

 • Snabb registrering med BankID

 • Läs mer om Hajper

Betting på Fotbolls-EM 2024

Spelbolagen har laddat upp rejält inför sommarens mästerskap. I och med att Fotbolls-EM 2020 blev inställt på grund av coronapandemin har man skjutit fram det ett helt år. Det här är mästerskapet som har otroligt mycket fokus på sig och är även det största sedan Fotbolls-VM 2018. Storsatsningen på just Fotbolls-EM 2020 var enorm och eftersom mästerskapet blev uppskjutet har man haft tid att öka det fokuset.

Under sommarens Fotbolls-EM erbjuder ett enormt utbud från diverse spelbolag. Bettingen har ökat genom åren och inför mästerskapet kan man ta del av mängder av olika erbjudanden – som bonusar och kampanjer.

Spelbolagen som erbjuder odds

Spelbolagen har hunnit förbereda sig under en längre tid inför vad som komma skall. De flesta bettingsidor erbjuder odds på Fotbolls-EM 2024, men samtliga erbjuder inte lika stora marknader. Spelbolagen skiljer sig en del när det kommer till utbud och odds. Vi har listat ett gäng olika spelbolag som erbjuder odds på sommarens mästerskap för att ni skall ha en blick över vart de bästa oddsen erbjuds.

 • Unibet
 • Bet365
 • Svenska Spel
 • Betsson
 • ATG

Betta på Fotbolls-EM

Inför ditt intresse att betta på Fotbolls-EM finns det en hel del att ta reda på. Oddsjämförelse är alltid nummer ett på listan att ta del utav, så du hittar det bästa oddset för just ditt spel. När det kommer till spelbolagens utbud på spel inför mästerskapet så kan man spela på väldigt mycket olika saker. Det allra vanligaste långtidsspelet är att spela på vilken nation som vinner hela mästerskapet. Där hittar vi lag som Frankrike, England och Spanien medans vårt eget land ses som en outsider.

Förutom vinnarspelet hittar vi spel på gruppspelet, där bland annat spel på vilka som avancerar till slutspel finns tillgängligt hos flertalet spelbolag. Under EM har vi ett antal grupper på fyra lag i varje, där två av dessa avancerar. Under turneringens gång kan man också följa en viss spelares framfart – i spelet ‘’Vem blir skyttekung?’’. Enkelt, spelet innebär att man skall gissa rätt spelare att göra flest mål under mästerskapet. Självklart finns det ett enormt och gott utbud hos flertalet spelbolag under mästerskapets gång, där du kan hitta odds på enskilda matcher – vinnare, över/underspel, dubbelchans och så vidare. Ta del av vår lista över spelbolag som erbjuder odds på mästerskapet.

Bettingsidorna med den bästa EM bonusen

Fotbolls-EM är här och Bettingsidorna har prioriterat mästerskapets utbud en längre tid. Hos de flesta finns även spännande bonusar att ta del av, som förhoppningsvis gör att du kan starta ditt äventyr under mästerskapet på bästa möjliga vis. Vi har listat spelbolagen med svensk spellicens och deras bästa bonusar. Under större mästerskap är det självklart för dessa att försöka ha bästa möjliga – i jämförelse mot sina konkurrenter.

En lista av spelbolag som erbjuder bonusar under EM:

 • Unibet
 • Bet365
 • Snabbare
 • Betway
 • Casumo
 • LeoVegas

Det här är bara några utav spelbolagen som erbjuder fina utbud under mästerskapet. Spännande erbjudanden i form av kampanjer och nyss nämnda EM-bonusar. Ta en titt på dessa bettingsidor för att göra möjligheterna att få en fin start på mästerskapet större.

Unibet

Unibet är ett spelbolag som många svenskar prioriterar högt. Det är ett av spelbolagen där flest spelare håller till och som alltid är med på banan när det kommer till de största evenemangen. Unibet har inför mästerskapet plockat fram ett stort och lysande utbud av spelmarknader, bonusar och andra kampanjer.

Unibets bonus innebär att du sätter in 100 kronor och får ett gratisspel för 100 kronor. Detta gäller på sport.

Betsson

Betsson ger dig 100 kronor extra vid din första insättning, dubbel lycka för dig som startar äventyret hos Betsson inför sommaren EM-slutspel. Idag är Betsson ett av de största bolagen med svensk spellicens. Bettingsidan på sport erbjuder dagligen ett mycket fint utbud på det mesta. Under Fotbolls-EM 2024 har man laddat på rejält och det finns mängder av specialspel att ta del av.

Svenska Spel

Svenska Spel lägger stort fokus kring årets mästerskap. Fotbolls-EM drar en hel del kunder och därmed är utbudet hos Svenska Spel toppat. Bettingsidan har nyligen bytt leverantör och det betyder även att man utökat utbudet med ett gäng olika spel mot vad man haft tidigare mästerskap. Hos Svenska Spel hittar du inga bonusar, kampanjer eller liknande. Men man erbjuder ett lysande starkt utbud under sommarens EM.

Bet365

Här kommer en storspelare i sammanhanget. Bet365 är en given kandidat för dig som spelar på betting. Här har vi ett spelbolag som erbjuder en av de bästa bonusarna, inte bara under sommarens Fotbolls-EM utan även utanför. Bet365, även världens största spelbolag, erbjuder en riktigt bra bonus till din insättning på 100% upp till 1250 spelkrediter.

Bet365 är inte bara störst, man är även bland de bästa. Utbudet under sommarens Fotbolls-EM är enormt och det erbjuds odds på det mesta. Här hittar du allt från spelarspecialer till vinnarspel. Är du inte redan kund hos Bet365 – bli det!

ATG

ATG har gjort en storsatsning på sportsbetting och växer stadigt. För tillfället finns ingen bonus på sport, men det kan mycket väl komma i framtiden. ATG har dock ett mycket fint utbud till sommarens Fotbolls-EM som du enkelt tar del av genom deras hemsida eller app. Här erbjuds det allt från spel på enskilda matcher, vilket land som vinner mästerskapet och mycket, mycket mer. Ta del av deras erbjudanden kring oddsmarknaden på atg.se/sport.

Så tippar du på EM 2024

Ett stort mästerskap lockar ett stort antal nya kunder hos spelbolagen. Ett tips är att ta del av det spelbolag som erbjuder bäst utbud på det du tänkt spela på, men också erbjuder ett gäng olika bra erbjudanden, kampanjer eller bonusar. Nedan går vi igenom hur man tippar på Fotbolls-EM hos de olika spelbolagen:

 1. Skapa ett konto hos spelbolaget
 2. Gör en insättning (använd tänkbar bonus)
 3. Gå till odds
 4. Välj ‘’Fotboll’’
 5. Välj ‘’Fotbolls EM’’
 6. Välj enskild match/långtidsspel och klicka det spel du är intresserad av att lägga
 7. Placera spelet

Lycka till!