Fotbolls-EM närmar sig med stormsteg. Spelbolagen har förberett sig i ett års tid inför mästerskapet och därmed plockat fram ett utbud som håller hög klass. Vi tar fram spelbolagens odds bonusar för Fotbolls-EM 2024 nedan.

Spelbolag med oddsbonusar för EM

Campobet logo

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Casumo logo

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

No Account Bet logo

 Få 100 kr!

Maxbonus: Sätt in 100kr – Spela för 200kr

Omsättningskrav: 1x bonus, min. odds 0 (!)

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

Hajper Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x bonus + insättning – Min odds: 1.80

 • Snabb registrering med BankID

 • Läs mer om Hajper

Lista med bonusar för Fotbolls-EM

Förutsättningarna att plocka fram det största, eller bästa utbudet finns. Spelbolagen lägger stort fokus och mycket krut på just Fotbolls-EM i sommar. Här har man tagit fram en och annan lysande odds bonus, från spelbolag till spelbolag. Det kan vara ett gyllene tillfälle att plocka en bonus här, för att ha goda förutsättningar för att få en bra start på ditt bettande under mästerskapets gång. Vissa odds bonusar bättre än andra, vissa har bonusar och vissa har inte – nedan hittar ni en lista att hålla koll på.

 • Bet365
 • Unibet
 • Snabbare
 • Betway
 • Casumo
 • LeoVegas

Unika erbjudanden för mästerskapet

Inför ett stort mästerskap, och överlag, går vi igenom samtliga bonusar och dess betydelse. Att ta del av bonusar är mycket populärt för spelarna, därav är det väldigt viktigt för oss att ge er den bästa synen på vilka bonusar som är bäst samt vad dom innebär. Konkurrensen mellan de olika spelbolagen är enorm och idag erbjuder flertal av dessa helt unika erbjudanden att ta del av – för att vara bättre än den andra. Ta del av unika erbjudanden inför sommarens EM.

 • Hajper
 • Unibet
 • 888Sport
 • LeoVegas

Olika typer av odds bonusar för EM

I dagsläget erbjuder spelbolagen olika typer av bonusar för odds-marknaden. Inför EM är fokuset otroligt stort och många spelbolag lägger enormt med tid för att vara den klarast lysande bettingsidan inför och under mästerskapet. De flesta spelbolagen erbjuder bonusar för nya spelare, där den vanligaste bonusen är att du får en boost i din första insats (tex Spela för 100 kr – få 100 kr).

Välkomstbonusen är därmed den vanligaste bonusen hos spelbolagen. Inför ett stort mästerskap ökar det markant med nya spelare hos de olika bettingsidorna. För att hålla koll och inte bli lurad har vi sammanställt flertalet olika spelsidor som erbjuder bra odds bonusar inför sommaren. Bättre bonus – desto mer ökar dina chanser att vinna eftersom mer pengar ger dig fler spel.

Riskfritt spel Fotbolls-EM 2024

Spela på Fotbolls-EM 2024 utan att förlora din insats. Riskfritt spel innebär att du får möjligheten att spela utan att riskera dina pengar. Det riskfria spelet brukar vara exklusivt för våra läsare och följare. Spelbolagen erbjuder riskfria spel för att få in fler spelare till sitt spelbolag, precis som en välkomstbonus använder man detta för att öka intresset för just sin bettingsida. Förhoppningsvis skall du tycka om den omtalade spelsidan och fortsätta spela där efteråt.

Gratisspel för EM

Gratis är gott, för samtliga spelare. Det här är ett gyllene läge att starta sommarens mästerskap på bästa vis. Flera spelbolag erbjuder gratisspel för EM, av samma anledning som för det riskfria spelet, med hopp om att spelaren skall stanna hos dom efteråt. Gratisspel är väldigt populära spelbonusar inför EM. Det är spel där du inte behöver riskera att förlora dina pengar. Du behåller pengarna vid vinst, men det kan komma att du behöver omsätta dessa. För att undvika detta, läs på innan du plockar upp möjligheten till ett gratisspel.

EM insättningsbonus

En insättningsbonus har du möjligheten att få vid din första insättning hos ett spelbolag. Inför EM kan man ta del av dessa hos flertalet spelbolag. En insättningsbonus betyder att du får en extra summa att spela för utöver dina insatta pengar. Även här kan det vara bra att läsa på vad omsättningskraven är på din valda insättningsbonus. För att ta del av en insättningsbonus som ny kund hos ett spelbolag behöver du följa ett par enkla steg.

 1. Starta ett konto
 2. Gör en insättning
 3. Läs på hur du får din bonus aktiverad
 4. Spela!
 5. Beroende på omsättningskraven kan du göra ett uttag på dina vunna pengar

Fördelar med en Fotbolls-EM betting bonus

Det ligger stort fokus på sommarens Fotbolls-EM. Ju mer intresse, ju mer kunder till spelbolagen. Intresset att betta på turneringen och matcherna överlag växer dagligen och det är många nya kunder för spelbolagen inför, under och efter turneringens gång. Bonusarna för mästerskapet är attraktiva för de nya spelarna. Den stora orsaken till detta är att man får en större summa att spela för än vad du från början satte in.

En bonus ökar dina möjligheter till en lyckad start på mästerskapet och ditt spelande. Var noga med att läsa på vilka spelbolag som har de bästa erbjudandena, bonusarna och kampanjerna inför mästerskapet. Vi lägger stort fokus på att undersöka spelbolagens erbjudanden och rekommenderar att ta reda på vilka vi prioriterar.

Jämför omsättningskravet

När du skall plocka en bonus hos något av spelbolagen är det viktigt att läsa på. Ta reda på vad bonusen innebär. Till exempel är omsättningskravet på dina insatta pengar något som kan skilja i stor mängd från bonus till bonus. Där är det viktigt att jämföra från spelbolag till spelbolag. Vissa erbjuder bonusar utan omsättningskrav till och med, därför är det extra viktigt att ta del av vår jämförelse. Vi rekommenderar ett antal olika spelbolag och deras erbjudanden inför sommarens Fotbolls-EM.