NÀsta fotbolls-VM spelas i Qatar och vi kommer bevaka mÀsterskapet bÄde pÄ plats och bakom skÀrmen. HÀr hittar du hela spelschemat för fotbolls VM 2022. Du kan se vilken tid matcherna spelas, vilken kanal du dem visas pÄ och vilka odds som Àr högst frÄn alla bettingsidor. Spelschemat uppdateras löpande ju nÀrmare matchstart vi kommer och kommentera gÀrna om du undrar nÄgot.

Fotbolls-VM 2022 spelschema med tv-tider och tablÄ

Vi pÄ Speltips.se Àr fruktansvÀrt taggade inför fotbolls-VM 2022 och har skrivit en fullstÀndig guide kring hela mÀsterskapet med Spelschema och Àven TV-tider fotbolls vm 2022. Totalt Àr det hela 64 matcher som ska spelas innan vi har en slutgiltig vinnare. Matcherna kommer att sÀndas pÄ SVT och TV4 vilket innebÀr att hela landet kommer ha möjlighet att se pÄ alla matcher. Har man inte TV sÄ visar Àven Cmore och Svt play de flesta matcherna som Àr tv-kanalernas motsvarighet pÄ internet.

Sveriges eventuella matcher

I spelschemat sÄ kommer vi att markera Sveriges matcher med en blÄ rand och ljusgul bakgrund sÄ att du lÀttare ska se nÀr Sverige spelar. Det förutsÀtter att Sverige till att börja med spelar bra i kvalet och pÄ sÄ sÀtt tar sig vidare till gruppspelet. Det dröjde 12 Är fram till VM 2018 innan Sverige deltog i mÀsterskapet sÄ det Àr lÄngt ifrÄn nÄgon sjÀlvklarhet att Sverige tar sig vidare.

Aktuellt spelprogram för VM

Uppdaterad: lördag 23 februari

 Qatar – Ej klart 

SVT logo

Grupp A
MĂ„ndag 21 November kl. XX:XX
Arena: Ej klart

Qatar:
Högst: XX

Oavgjort:
Högst: XX

Ej klart:

Högst: XX

.

HÀmta odds »
Bethard logo VM

.

HÀmta odds »
Bethard logo VM

.

HÀmta odds »
Bethard logo VM

HeltÀckande spelschema för fotbolls VM 2022

VÀlkommen till vÄrt stora spelprogram över Fotbolls VM 2022. HÀr finner du ett heltÀckande spelschema med info om lagen, TV-tider, arena, stad och odds. Fotbolls VM i Qatar startar den 21 november och inleder med matchen mellan vÀrdnationen Qatar och nÄgot annat lag. Det ska spelas hela 64 matcher och vi har gruppspel, Ättondelsfinal, kvartsfinal, semifinal och final tills vi till slut kan kora vilket land som Àr bÀst i vÀrlden pÄ fotboll. Spelschemat för fotbolls-VM 2022 pÄgÄr i totalt en mÄnad frÄn den 21 november till finalen som spelas den 18 december.

Sveriges spelschema, resultat & matcher under VM

I detta spelschema sÄ har vi markerat ut Sveriges matcher i fotbolls-vm 2022 med blÄ och gula fÀrger sÄ att du lÀttare ska hitta dem, förutsatt att Sverige tar sig vidare till mÀsterskapet. SÄhÀr sÄg spelschemat för Sverige ut i Ryssland 2018:

  • Sverige-Sydkorea: 1-0 (18/6 kl. 14:00)
  • Tyskland-Sverige: 2-1 (23/6 kl. 20:00)
  • Mexiko-Sverige: 0-3 (27/6 kl. 16:00)
  • Sverige-Schweiz: 1-0 (3/7 kl. 16:00)
  • Sverige-England: 0-2 (7/7 kl. 16:00)

Alla matcher visas pÄ antingen TV4 eller SVT och du kan Àven se dem online pÄ respektive play-tjÀnst.