Komplett presentation av samtliga trupper för Fotbolls-VM 2022. Det kommer att presenteras en drös stjärnspäckade trupper som jagar guldet i Qatar. Hos oss på Speltips.se kan du ta del av samtliga trupper till VM 2022 – på ett och samma ställe.

Grupp A

Grupp B

Grupp C

Alla trupper till Fotbolls-VM 2022

Under november och december spelas Fotbolls-VM i Qatar och hos oss på Speltips.se kan du ta del av samtliga VM-trupper. Förberedelserna har varit långa och äntligen är vi framme – snart presenteras samtliga stjärnspäckade trupper till VM 2022. Här möts världens bästa landslag i hoppet om att ta med sig den ädlaste medaljen hem. Värdnationen Qatar är den enda som inte tagit sig till mästerskapet genom kvalspel och får bevisa sig på plats. Är du ute efter vilka spelare som representerar Qatar under VM? Eller något annat kvalificerat lag? Då är du på rätt plats. Speltips.se har möjligheten att presentera alla trupper inför Fotbolls-VM 2022 så att du har koll på samtliga spelare under mästerskapet.

Speltips.se presenterar samtliga VM-trupper

Frankrike, Brasilien, Portugal, Argentina och många andra giganter har presenterat sina trupper inför årets mästerskap i Qatar, och föga förvånande är det stjärnspäckade trupper som presenterats – där spelare som Ronaldo, Messi, Mbappé och Benzema är framträdande. Det har onekligen varit en spänd förväntan om vilka spelare som kommer till VM. Speltips.se kan med glädje presentera en komplett syn över samtliga VM-trupper.

Scrolla igenom landslagen nedan och få en bättre syn över vilka spelare som finns med i de olika lagen. En nation som Serbien, som inte är speciellt uppsnackad, har till exempel Championships rekordman Aleksander Mitrovic i truppen. Ta en titt över trupperna till VM och hitta fler oväntade diamanter att följa under Fotbolls-VM. Det är trots allt på den allra största scenen som många spelare verkligen tar chansen att visa upp sig inför miljontals fans.

Trupper till VM 2022:

 • Brasilien
 • Argentina
 • Portugal
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Spanien
 • England
 • Belgien
 • Holland

Då fastställs VM-trupperna

VM-trupperna fastställs i god tid före avresa till Qatar. Alla kvalificerade landslag förbereder sig på sitt sätt och oftast är man ute och träningsspelar inför mästerskapen, för att sammansvetsa den kollektiva styrkan. Trupperna till Fotbolls-VM innehåller även ett gäng reserver, som är med under förberedelserna men på hemmaplan under turneringens gång. Med god framförhållning till premiären kommer vi på Speltips.se att gå igenom samtliga trupper så att du som läsare håller dig uppdaterad med senaste nytt kring samtliga VM-trupper.

VM 2022 – Trupper & laguppställningar

Speltips.se har glädjen att kunna presentera samtliga trupper och laguppställningar under VM 2022. Att följa en trupputtagning eller bara scrolla igenom landslagens listor är populärt för en fotbollsälskare och därför är vi ständigt uppdaterade med senaste nytt. Trupperna uppdateras för varje ändring som görs och det samma gäller laguppställningar inför match.

Till skillnad från VM-trupperna kan laguppställningarna under mästerskapet ändras från dag till en annan. Oavsett om det gäller Brasilien eller Sydkorea så väljer man oftast att rotera sin laguppställning från match till match. Det här gör man med blicken framåt mot ett förhoppningsvis långt mästerskap.

VM-trupperna uppdateras varje dag

Inför Fotbolls-VM 2022 är det ett hett samtalsämne om vilka spelare som tar plats i de olika landslagen. VM-trupperna uppdateras därför dagligen av oss på Speltips.se. Här är det viktigt att vara påpasslig och påläst, för det kan vända snabbt. Vi är uppdaterade med senaste nytt och ständigt redo för en ändring i någon landslagstrupp. VM-trupperna kan dessutom påverkas under turneringens gång. Därmed är det viktigt att ha koll på de olika bruttotrupperna och eventuella reserver.

Genomgång av samtliga landslag

En komplett genomgång av samtliga 32 landslag – på ett och samma ställe. Under den här kategorien presenterar vi en fullskalig genomgång av samtliga VM-nationer. Vissa spelare är kändare än andra spelare. Vi väljer att lägga en stor vikt vid att presentera trupperna på bästa möjliga vis och då är saker som personlig information om varje spelare viktigt. Ta del av en komplett genomgång av samtliga landslag hos oss på Speltips.se.

Stjärnspäckade trupper till Fotbolls-VM 2022

Brasilien, Argentina, Frankrike, Tyskland och många fler stjärnspäckade landslag har presenterat sina trupper till Fotbolls-VM 2022 i Qatar. Här möts vi av namn som Neymar, Messi, Mbappe och Müller. Det här är bara fyra spelare i fyra stornationer som är presenterade, men det finns betydligt mer att ta del av. In och ta del av våra kompletta trupper redan idag – vi har presenterat samtliga 32 VM-trupper med fullständig information om samtliga spelare.

Trupperna som sticker ut inför VM

För alla fotbollsälskare är Fotbolls-VM den stora höjdpunkten under året. VM spelas var fjärde år, vilket gör att väntan blir något alldeles extra och dessutom ökar inställningen hos landslagen som gärna vinner den främsta pokalen inom fotbollen. Inför VM 2022 finns det ett gäng trupper som sticker ut från mängden, bland annat hittar vi stornationerna Brasilien, Portugal och Argentina med alla stjärnor tillgängliga, däribland Neymar, Ronaldo och Messi. Men det finns också ett visst intresse och en stor charm i de lite mindre nationerna, som även de kan presentera en och annan stjärna under mästerskapets gång.

Alla VM-trupper 2022:

 • Argentina
 • Portugal
 • Brasilien
 • Frankrike
 • Spanien
 • Tyskland
 • Holland
 • Belgien

Genomgång av samtliga landslag

En komplett genomgång av samtliga 32 landslag – på ett och samma ställe. Under den här kategorien presenterar vi en fullskalig genomgång av samtliga VM-nationer. Vissa spelare är kändare än andra spelare. Vi väljer att lägga en stor vikt vid att presentera trupperna på bästa möjliga vis och då är saker som personlig information om varje spelare viktigt. Ta del av en komplett genomgång av samtliga landslag hos oss på Speltips.se.