Här hittar du en fullständig TV-tablå med samtliga TV-tider för Fotbolls-VM 2022 fram till och med den stora dagen för VM 2022 finalen. Det är TV4 och SVT som tillsammans kommer sända hela Fotbolls-VM under vintern 2022 med 32 matcher vardera. Fotbolls-VM går av stapeln den 21:a november och premiären sänds på SVT. Mästerskapet i Qatar avslutas med Fotbolls VM final 2022 som spelas den 18:e december och visas på Cmore. Här nedan hittar du alla TV-tider för Fotbolls-VM 2022.

Aktuella TV-Tider för VM

Spelbolag med Bäst Odds Fotbolls VM 2022

 • Snabbare -> VM-Revanschen – 1500 kr tillbaka
 • Lyllo -> Grym välkomstbonus för Fotbolls VM
 • Hajper -> Höga Odds
 • ComeOn -> Livestream Fotbolls VM final 2022
 • No Account Bet -> Spela på VM utan konto
 • Bethard -> Bra Odds Fotbolls VM 2022
 • Lucky Sports -> Dubbla upp eller pengarna tillbaka

Komplett TV-tablå för Fotbolls-VM 2022

fotbolls vm tvHos oss kan du ta del av en komplett TV-tablå för Fotbolls-VM 2022, med all information du behöver inför och under mästerskapet. Under årets mästerskap är det TV4 och SVT som delar på rättigheterna. Liksom under många andra mästerskap kommer kanalerna att dela lika på sändningarna och båda TV-husen har stor erfarenhet av att sända Fotbolls-VM sedan tidigare. Du kommer att kunna se alla matcher på respektive TV-hus linjära kanaler, men har även möjlighet att streama matcherna via C More eller SVT-play.

“VM 2022 sänds på flera TV-kanaler men går även att se på gratis streamingtjänster”

I och med att VM-kvalet fortsatt pågår kommer tablån att uppdateras löpande så fort det står klart vilken tid sändningarna från matcherna börjar. Vi på speltips.se kommer här ge dig en komplett TV-tablå för Fotbolls-VM 2022 för att du som tittare inte ska missa någonting. I vår TV-tablå för Fotbolls-VM 2022 hittar du alla TV-tider för Fotbolls VM 2022, oavsett om det gäller kvartsfinal, semifinal ellr VM 2022 finalen. All övrig information som berör detta storslagna event kan du också ta del utav här hos oss.

TV-rättigheter för Fotbolls-VM 2022

Det är TV-kanalerna SVT och TV4 som tillsammans kommer dela på de 64 matcher som ska spelas under Fotbolls-VM. Kanalerna kommer sända 32 matcher vardera och du kommer även kunna se matcherna på deras respektive streaming-tjänst SVT Play och C More. Det är helt gratis att streama Fotbolls-VM via SVT Play, men för att kunna streama TV4-matcherna så krävs ett abonnemang hos C More.

“64 matcher består Fotbolls VM 2022 utav och Cmore/TV4 och SVT sänder hälften var”

Heltäckande TV-Guide för VM i Qatar

Här får du en heltäckande TV-guide för Fotbolls-VM 2022 med allt du behöver veta, allt i från när du ska slå på TV:n för uppsnack och studio, tills när matchen startar, samt vilken kanal som gäller. All information tar du del av i vår TV-guide för Fotbolls-VM 2022.

Under Fotbolls-VM 2022 är det Sveriges två största TV-hus, SVT och TV4 som delar på rättigheterna och kanalerna kommer att dela lika på de totalt 64 matcherna som ska avverkas, vilket innebär att de kommer att sända 32 matcher vardera. Tycker du om att se matcherna på linjär TV kommer det finnas möjlighet att följa alla matcherna via din TV. Vill du hellre se matcherna via stream går även det bra. På webben, din mobil eller surfplatta kan du följa matcherna via kanalerna streamingtjänster, C More och SVTPlay. SVTPlay är helt gratis, medan du behöver ett abonnemang hos C More.

“Hos många av våra spelbolag kommer du även kunna se matcherna, för att inte tala om Livestream Fotbolls VM Final 2022”

Både SVT och TV4 har stor erfarenhet av att sända stora mästerskap och brukar allt som oftast ha fina laguppställningar att fördela ut i TV-rutorna. På SVT finns bland annat den folkkäre programledaren André Pops, fotbollsexperten Daniel Nannskog, medan TV4 bland annat sitter på mångfacetterade Lasse Granqvist, folkkäre Gusten Dahlin, fotbollsexperten Olof Lundh samt de tidigare landslagsspelarna Mikael Lustig, Olof Mellberg och Kim Källström. Kanalerna brukar allt som oftast snacka upp matcherna i en VM-studio, som allt som oftast startar cirka 30 minuter före match. Dessutom får du senaste nytt direkt från mästerskapet, då TV-husen sänder ut ett par reportrar på plats.

Då VM-kvalet fortsatt pågår står det ännu inte exakt klart vilken TV-kanal som sänder vilken match, men det kommer givetvis att uppdateras så fort det blir klart.

Alla TV-tider för Fotbolls-VM 2022

VM-tablån är i och med att VM-kvalet fortsatt pågår ännu inte klar. Så fort VM-kvalet är avgjort och det står klart vilka nationer som tar sig vidare till mästerskapet, någon gång under hösten 2022 kommer du att finna alla TV-tider för Fotbolls-VM 2022 nedan. Redan nu finns det dock ett spelschema att ta del av, där du kan se matchernas datum och starttider.

 • Onsdag 30 november 11:00: Australien-Danmark
 • Onsdag 30 november 14:00: Tunisien-Frankrike
 • Onsdag 30 november 17:00: Polen-Argentina
 • Onsdag 30 november 20:00: Saudiarabien-Mexiko
 • Torsdag 1 december 11:00: Kanada-Mexiko
 • Torsdag 1 december 14:00: Kroatien-Belgien
 • Torsdag 1 december 17:00: Costa Rica-Tyskland
 • Torsdag 1 december 20:00: Japan-Spanien
 • Fredag 2 december 11:00: Ghana-Uruguay
 • Fredag 2 december 14:00: Sydkorea-Portugal
 • Fredag 2 december 17:00: Kamerun-Brasilien
 • Fredag 2 december 20:00: Serbien-Schweiz
 • Lördag 3 december 16:00: Vinnaren grupp A-Tvåan grupp B
 • Lördag 3 december 20:00: Vinnaren grupp C-Tvåan grupp D
 • Söndag 4 december 16:00: Vinnaren grupp D-Tvåan grupp C
 • Söndag 4 december 20:00: Vinnaren grupp B-Tvåan grupp A
 • Måndag 5 december 16:00: Vinnaren grupp E-Tvåan grupp F
 • Måndag 5 december 20:00: Vinnaren grupp G-Tvåan grupp H
 • Tisdag 6 december 16:00: Vinnaren grupp F-Tvåan grupp E
 • Tisdag 6 december 20:00: Vinnaren grupp H-Tvåan grupp G
 • Fredag 9 december 16:00: Kvartsfinal 1
 • Fredag 9 december 20:00: Kvartsfinal 2
 • Lördag 10 december 16:00: Kvartsfinal 3
 • Lördag 10 december 20:00: Kvartsfinal 4
 • Tisdag 13 december 20:00: Semifinal 1
 • Onsdag 14 december 20:00: Semifinal 2
 • Lördag 17 december 16:00: Match om tredjepris
 • Söndag 18 december 16:00: Final

odds för vm-finalen

Fotbolls-VM matcher på TV idag

När du ska se vilken VM-match som visas idag så är det denna undersida med TV-tider som du ska besöka. Vi bevakar hela Fotbolls-VM på plats i Qatar och kommer även sitta med live-uppdateringar under hela mästerskapet. Under Fotbolls-VM 2022 kommer 32 lag att spela mot varandra på 12 olika arenor i Qatar och det blir en hel del matcher att hålla koll på. Vi på speltips listar samtliga Fotbolls-VM matcher på TV idag med kanal, tid och all information som du behöver fram till och med VM 2022 finalen.

Vilka kanaler sänder Fotbolls-VM?

CMore, TV4 och SVT har ett delat avtal för TV-rättigheterna inför Fotbolls-VM 2022 i Qatar. Det här innebär att matcherna sänds gratis. Skulle du inte ha ett CMore-abonnemang så kan du enkelt ta del av matcherna via TV4 och SVT, som under hela mästerskapet sänder via sina huvudkanaler. 

“Alla som har SVT och TV4 som TV-kanaler kan se samtliga matcher under VM 2022”

Är du på resande fot är SVT Play ett alternativ via mobil och surfplatta. Där kan du ta del av matcherna helt gratis. Det kommer erbjudas en högintressant studio mellan matcherna med kända gäster från fotbollens alla hörn. Du kan även streama Fotbolls-VM på andra sätt, vilket ger dig en möjlighet att följa mästerskapet vart du än är. Ta del av vår kompletta TV-tablå.

Hur många ser VM på TV?

Trycket inför Fotbolls-VM i Qatar är enormt. Fotbollsälskare stryker lätt över alla negativa delar med värdnationen och ställer istället in sig på att njuta av fotbollen som spelas. TV4 och SVT sänder mästerskapet på sina huvudkanaler vilket innebär att vem som helst kan kolla på Fotbolls-VM på TV. Svenska folket är laddade inför en spännande turnering, trots att Janne Andersson och hans landslag inte är på plats.

Fotbolls-VM hos TV4

TV4 har återigen kopplat upp sig mot rättigheterna för Fotbolls-VM. Det här är bara ett av alla mästerskap i raden. CMore och TV4 har precis som oss ett enormt fokus på mästerskapet i Qatar och har laddat upp under en längre tid. Under Fotbolls-VM kommer man kunna se mängder av matcher, och självklart även VM 2022 finalen, hos TV4. 

“TV4 säkrar ofta rättigheterna att visa stora sportevenemang så som Fotbolls VM”

En annan sak som är värd att nämna är deras kompletta och väldigt pålästa studio som varje dag erbjuder kända ansikten. Under Fotbolls-VM kommer man få se Kim Källström och många andra i TV-rutan hos TV4 och CMore. Det skall även tilläggas att man delar rättigheterna med SVT, vilket gör att man får en skön blandning av expertis, kommentatorer och programledare.

Sändningar från TV4

TV4 har fått äran att visa öppningsmatchen mellan värdnationen Qatar och Ecuador. Det här är den enda dagen som vi endast erbjuds en match på tablån under gruppspelet. Från och med måndagen den 21 november smackas det fram fyra matcher per dag i gruppspelet. TV4/CMore och SVT delar på spelschemat med två matcher vardera dagligen.

Fotbolls-VM hos SVT

final fotboll vmUnder senaste mästerskapet var det ett hett samtalsämne kring vilken TV-studio som levererade bäst. TV-kanalerna som har rättigheterna erbjuder en studio med programledare, experter och gäster inför, under och efter varje match vilket utökar intresset ytterligare. Hos SVT är vi vana med att se Daniel Nannskog till exempel och gäster därpå. 

“Räkna med att se och höra många gäster och experter uttala sig om Fotbolls VM 2022 när du kollar via SVT”

Trycket är enormt även inför Fotbolls-VM i Qatar och det lär erbjudas expertis i mängder även hos SVT. Ledningen går in på djupet i ämnen som Qatars fotbollslandslag, hur man styrs, hur det här mästerskapet kom till och så vidare. Vår uppgift är att ge er informationen ni behöver inför matcherna och annat, men vilken av de två kanalerna som är bäst får ni själva bestämma med tiden. Sätt er ner och njut av fotboll i världsklass.

Sändningar från SVT

SVT kommer att sända två gruppspelsmatcher om dagen. Sedan fortsätter SVT dela rättigheterna med TV4 och i slutspelet delar man också upp det fram tills VM 2022 finalen. SVT gör sin sista sändning när det andra finallaget skall tas fram den 13 december. Men fram tills dess finns det otroligt mycket sport att ta del av, helt gratis dessutom. Sätt på tvn och ta del av SVT:s sändningar från Fotbolls-VM.  

📺 TV-tider för kvartsfinalerna i Fotbolls-VM

 • Fredag 9 december 16:00: Kvartsfinal 1
 • Fredag 9 december 20:00: Kvartsfinal 2
 • Lördag 10 december 16:00: Kvartsfinal 3
 • Lördag 10 december 20:00: Kvartsfinal 4

📺 TV-tider för semifinalerna i Fotbolls-VM

 • Tisdag 13 december 20:00: Semifinal 1
 • Onsdag 14 december 20:00: Semifinal 2

📺 TV-tider för Fotbolls VM Final 2022

 • Söndag 18 december 16:00: VM 2022 Finalen ⭐️

Gratis live stream för Fotbolls-VM

Alla gillar inte linjär TV, då kan du i stället streama matcherna online. Ska du följa TV4:s sändningar från fotbolls-VM krävs att abonnemang via C More, men när SVT sänder har du möjlighet att följa allt gratis på statligt ägda SVT-play.

“Fotbolls VM går att streama var du än befinner dig”

Att följa Fotbolls-VM via stream ger dig en rad fördelar och det blir allt vanligare att följa matcherna via stream då det nu finns möjlighet att streama direkt via din mobil, surfplatta, laptop, TV eller Apple-TV. Bland annat får du oftare kortare reklamavbrott och dessutom kan du följa matcherna var du än befinner sig. Dessutom har du möjlighet att pausa sändningen eller se om matchen från början.

Streama Fotbolls-VM 2022

Något som är unikt för årets Fotbolls-VM är att du kommer kunna titta på VM helt gratis på nätet. Det är tjänsterna Cmore (TV4) och SVT Play (SVT) som kommer sända matcherna med streaming online. När SVT har tv-tid så kommer du kunna livestreama samma match på SVT play och när TV4 har TV-tid så kan du livestreama samma match online på Cmore.