Här hittar du en fullständig tv-tablå med samtliga matcher och tv-tider under fotbolls-VM 2022. Det är TV4 och SVT som tillsammans kommer sända hela fotbolls-VM under vintern 2022 med 32 matcher vardera. Fotbolls-VM startar den 21:e november med Qatar mot något annat lag som kommer visas på SVT. Mästerskapet i Qatar avslutas med en final som spelas den 18:e december och visas också av SVT. Här nedan hittar du alla tv-tider för VM 2022.

TV rättigheter fotbolls VM 2022

Välkommen till vår heltäckande guide med alla matcher och TV-tider för VM 2022. Det är SVT och TV4 som har TV rättigheter för fotbolls VM 2022 och som tillsammans delar på rättigheterna och visar 32 matcher vardera på respektive TV-kanal.

Titta på fotbolls-VM online

Något som är unikt för årets fotbolls-VM är att du kommer kunna titta på VM på nätet helt gratis på nätet. Det är tjänsterna Cmore (TV4) och SVT Play (SVT) som kommer sända matcherna med streaming online. När SVT har tv-tid så kommer du kunna livestreama samma match på SVT play och när TV4 har TV-tid så kan du livestreama samma match online på Cmore.

Aktuell tablå med TV-tider

Uppdaterad: lördag 10 februari

England fotbolls VM England – Kroatien Kroatien Fotbolls VM

SVT logo

Grupp D
Lördag 14 Juni kl. 15:00
Stad: London

England:
Högst: 1.61

Oavgjort:
Högst: 3.90

Kroatien:

Högst: 4.70

England fotbolls VM England – Kroatien Kroatien Fotbolls VM

SVT logo

Grupp D
Lördag 14 Juni kl. 15:00
Stad: London

England:
Högst: 1.61

Oavgjort:
Högst: 3.90

Kroatien:

Högst: 4.70

Fotbolls-VM matcher på TV idag

När du ska se vilken match som visas på fotbolls VM idag så är det denna undersida med TV-tider som du ska besöka. Vi bevakar hela fotbolls-VM på plats i Qatar och kommer även sitta med live-uppdateringar under hela mästerskapet. Under fotbolls-VM 2022 kommer 32 lag att spela mot varandra på 12 olika arenor i Qatar. Den absolut största arenan är Lusail Iconic Stadium i Lusail med plats för 86 250 åskådare.

TV-tider hos TV4 & SVT

Det är TV-kanalerna SVT och TV4 som tillsammans kommer dela på de 64 matcher som ska spelas under fotbolls-VM. Kanalerna kommer sända 32 matcher vardera och du kommer även kunna se matcherna på deras respektive streaming-tjänst SVT Play och Cmore.