Ett par veckor har gått sedan tittar-succén Stjärnornas Stjärna började sändas på TV4. En av artisterna har redan åkt ut, men än är inte tävlingen över. Unibet som är lite av experter på specialodds var därför inte sena med att erbjuda sina spelare att betta på vinnaren. Hur ser chanserna ut för din favorit?

Stjärnornas Stjärna kickade igång för första gången våren 2018. Med artister som Ola Salo, Roger Pontare och andra kända namn, blev TV-showen snabbt en succé. Konceptet går ut på att kända artister inom alla genrer, ska testa sina vingar inom områden de ej är vana med. Därmed har de olika teman varje vecka, oftast en eller två genrer. Det kan vara allt från dansband till hip hop, musikal och country. Alla artister blir därför utmanade rejält och blir sedan bedömda av en jury. Juryn består utav Jan Gradvall och Kishti Tomita, samt en ny gästdomare varje vecka. Petra Mede är TV-showens programledare.

Oddsen för Stjärnornas Stjärna 2020

Först att åka ut var Amanda Winberg, som är känd från Idol. Nu står resterande sju kvar, vilka består utav: Jessica Andersson, Jon Henrik Fjällgren, David Lindgren, Nano, Mapei, Nicke Borg och Elisa Lindström.  Oddsen tror sig veta att David Lindgren har störst chans att vinna, medan Nicke Borg ser ut att få det tufft. Oddsen har chockerat förr, man kan aldrig vara helt säker på hur det hela kommer att sluta. Oavsett så kommer Unibet i alla fall uppdatera oddsen vecka för vecka, så att du som bettar kan följa det hela. Slutligen kommer en vinnare presenteras, vilket vi får vänta 1,5 månad med att få veta. Lördagen den 2:a maj går finalen av stapeln och vi får se vem som koras Stjärnornas Stjärna år 2020!