888sport bonus:

100 kr riskfritt spel

Till 888sport
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
 • Första insättning: 100 kr riskfritt
 • Bonustyp: Riskfritt spel
 • 0x bonus, minsta odds o.0.
 • Insättningsmetoder: Trustly, BankID, Neteller, Skrill, Bitcoin, Mastercard, VISA, PayPal, Paysafecard, Kreditkort
 • Uttagsmetoder: Giropay, Trustly, Maestro, Neteller, Paysafe, Skrill, Paypal, Mastercard, Visa
 • E-plånbok: 24 timmar
 • Kredit/ bankkort: 3-4 dagar
 • Väntetid: 24-48 timmar
 • Uttagsgräns: 500 000 kr per dag
 • Cash-out: På utvalda singelmatcher
 • Streama sport: Ja
 • Krav: Lagt ett bet för 10 kr inom 24h och ha pengar på ditt spelkonto när matchen sänds
 • Plattform: 888 Gaming
 • App: Android och Iphone
 • Spellicenser: Svensk Spellicens
Besök 888sport

888sport bonus

Vi på Speltips.se ger dig en bonus hos 888Sport på hela 100 kr riskfritt (utan omsättningskrav) vid din första insättning. Så här gör du för att hämta din bonus.

 • Klicka på “Till 888sport” och registrera ett konto.

 • Välj “Sportbonus” och gör en insättning på minst 100 kr med koden TILLBAKA100.

 • Spela för 100 kr på valfritt spel och marknad. Om du vinner får du pengarna som vanligt och om du förlorar så får du pengarna tillbaka inom 72 timmar, utan omsättningskrav!

Besök 888sport

Bonusvillkor och omsättningskrav

888Sport har inget omsättningskrav på sitt riskfria spel, vilket innebär att du kan ta ut pengarna direkt oavsett om du vinner eller förlorar. Det riskfria spelet behöver användas inom 60 dagar från det att du aktiverat den.

 • Exempel: Du sätter in 100 kr och satsar 100 kr på en kupong med 5.0 i odds. Om du vinner får du 500 kr som du kan ta ut eller spela vidare för. Om du förlorar får du tillbaka dina 100 kr inom 72 timmar, som du kan ta ut eller spela vidare för. För mer info besök: www.888sport.com

Recension 888Sport

Sedan år 2008 så har 888Sport erbjudit spelare oddsspel på nätet inom ett stort antal sporter. 888Sport är ett spelbolag som ingår i koncernen 888 Holdings, som sedan år 1997 driver ett flertal spelsajter på nätet som erbjuder spel på casino, bingo och poker. Spelbolaget har givetvis en Svensk Spellicens så att du kan spela tryggt och säkert.

Om 888Sport

888Sport har en mycket snygg spelsida som innehåller ganska mycket information. Dock finns det en bra struktur så att man snabbt och enkelt kan hitta den information och de spel som man vill spela. Spelmiljön finns på svenska och likaså finns det information på svenska vilket gör att spelarna snabbt kan komma igång med sitt spelande hos 888Sport.

888Sport erbjuder spel på ett stort antal sporter och sportevenemang från ett stort antal länder runt om i världen. Utbudet hör till ett av de bättre på den svenska marknaden vilket gör att de flesta spelare kommer att kunna hitta sina favoritsporter att spela på. Varje gång som man spelar hos 888Sport så går en del ens insatser tillbaka till de sporter som man spelar på då 888Sport sponsrar flera fotbollslag och olika sportevenemang. Spelbolaget har nyligen även lanserat Bet Builder eller Skapa ett Spel och Spelbyggare som 888Sport själv kallar det. Där kan du sätta ihop flera spel på samma match och ta fram dina egna odds!

888Sport har även en del bonusar och andra belöningar som man ger till sina spelare så att dessa får ut än mer underhållning när de spelar hos 888Sport. 888Sport är definitivt en spelsida som passar de spelare som vill kunna lägga oddsspel på lite fler sporter.

Spelutbudet hos 888sport

Om man vill kunna spela på ett stort antal sporter så har 888Sporst ett av marknadens bästa utbud av oddsspel. Här kan man spela på sporter från ett stort antal länder runt om i världen. 888Sport är stora på fotboll och kan därför erbjuda spel på fotboll från ett stort antal ligor i ett flertal länder, även i de lägre divisionerna. Förutom fotboll så erbjuder 888Sport spel på ett flertal andra sporter som exempelvis ishockey, bandy, tennis, bordtennis, handboll, volleyboll, basket, amerikansk fotboll, rugby, baseball, cricket, boxning, golf, motorsport och friidrott. Man kan även spela på olika mästerskap och turneringar inom ett flertal sporter runt om i världen.

Hos 888sport kan man även spela på e-sport och en del kulturella evenemang som melodifestivalen, Oscarsgalan eller politiska val.

888sport betting i mobilen

888Sport erbjuder de spelare som vill spela med mobila enheter en app som kan laddas ned och installeras på den mobila enheten. Denna app ger spelarna tillgång till en perfekt optimerad spelmiljö för mobila enheter som har stöd för Android eller iOS.

Livebetting & cash-out

Om man vill få möjligheten att kunna spela på pågående matcher under tiden som man följer dessa så erbjuder 888Sport sina spelare livebetting. Här kan man spela på ett stort antal matcher varje månad inom ett flertal sporter som bland annat tennis, fotboll, ishockey, amerikansk fotboll, motorsport och golf. Det finns ett flertal olika varianter att spela på som bland annat nästa målskytt, resultat, vinnare och mycket annat. Det gör att det bli betydligt mer spännande och mer underhållande att följa olika matcher då man kan lägga nya spel på matcherna allt eftersom förutsättningarna förändras.

Insättning, uttag och kundtjänst

888Sport kan erbjuda sina spelare ett stort antal betalningsmetoder som kan användas i samband med att spelarna gör insättningar och uttag till sin spelkassa. Bland annat finner man betalningsalternativ som Neteller, Skrill, Trustly, banköverföring, VISA och MasterCard. För uttag så gäller att en begäran om uttag normalt behandlas inom 24 timmar för verifierade spelare.

Om man vill kunna ta del av den välkomstbonus som 888Sport erbjuder sina nya spelare så får man inte använda sig av betalningsalternativen Skrill eller Neteller vid den första insättningen.
Om man har några frågor eller om man stöter på några problem så kan man få snabb och serviceinriktad hjälp av den svensktalande personalen på kundtjänsten. Kundtjänsten har öppet alla dagar, dygnet runt, och man kan kontakta kundtjänsten genom telefon, via livechatt på spelsidan eller per e-post.

Det finns även en FAQ på spelsidan där man kan hitta svar på de vanligaste frågorna som brukar infinna sig när man ska registrera sig eller göra sin första insättning.

Vår sammanfattning av 888sport

Om man gillar att spela på oddsspel så kommer man inte att bli besviken när man ser 888Sport utbud av spel på sporter och sportevenemang från hela världen. 888Sport har även en mycket trivsam spelmiljö vilket gör att det blir lite roligare att spela hos 888Sport än hos många andra spelsidor.

888Sport har en svensk spelmiljö och information på svenska. Det gör att de flesta spelare snabbt kan komma igång och börja spela hos 888Sport, även de mer ovana spelarna. Det finns även en del bonusar att ta del av som återkommande spelare vilket gör att man får ut lite mer underhållning när man spelar hos 888Sport.

Till 888Sport

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Spelbolagets Regler & Villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se