Big Brother 2024 är ett TV-Program i Sverige där ett antal personer hålls inlåsta i ett hus under 100 dagar och är numera ett klassiskt inslag på svensk tv. Det var bland annat där Joakim Lundell startade sin karriär för ett antal år sedan. Spelbolagen erbjuder odds Big Brother 2024 och alla Big Brother Odds hittar du här.

Big Brother 2024 Betting

Att betta på Big Brother odds har blivit väldigt populärt under programmets gång allt eftersom att tittarna fått sina personliga favoriter. Det finns nu flera spelbolag som erbjuder odds på Big Brother 2024 där du kan betta på Big Brother. Det är inte officiellt hur länge spelbolagen erbjuder spel på programmet men det troliga är att det erbjuds hela vägen till finalen. Oddsen varierar just nu rätt kraftigt beroende på hur maktbalansen i huset förändras och hur deltagarna beter sig eftersom tittarna hittar nya favoriter i huset.

Award free icon VINNARE BETSAFE NORDICBET BETSSON
Star free icon TBD
Star free icon TBD
Star free icon TBD
Star free icon TBD
Star free icon TBD
Star free icon TBD
Star free icon TBD
Star free icon TBD
Star free icon TBD

Bettingsidor med Big Brother Odds

Det har blivit vanligare hos spelbolagen att erbjuda odds på Big Brother 2024 i Sverige och TV-Program rent generellt har fått ett större fäste inom betting. På Big Brother 2024 finns det ett tiotal spelbolag som erbjuder odds, bland annat giganter som Betsafe, Betsson och Unibet. Vi jämför oddsen från flera av de största spelbolagen och bettingsidorna i vår oddsjämförelse så att du får det bästa oddset när du ska lägga ditt spel på Big Brother.

Bettingsidor med Big Brother 2024 odds:

 • Unibet
 • Betsafe
 • Betsson
 • Nordicbet
Komplett oddsjämförelse för Big Brother

Odds Betsafe

Spelbolaget Betsafe är en av sajterna i Betsson Groups stora stall – då kan man förstå att betting på underhållning i svensk TV är något som detta spelbolag tar väldigt seriöst. Hos Betsafe erbjuds du mängder av roliga odds Big Brother – bland annat på vinnare, H2H, topp 3 och mycket mer. 

Big Brother odds Betsafe kommer i flera former och du kan även satsa större summor, vilket inte är så vanligt när det kommer till sådana spel. Just nu har även Betsafe en liten bonus som du kan ta med dig i ryggsäcken när det vankas Big Brother odds, så passa på att prova bettingsidan redan nu! 

Big Brother Odds Betsafe – detta erbjuder spelbolaget: 

 • Höga odds Big Brother 
 • Höga limits (hur mycket du kan satsa) 
 • Stor variation på marknader 
 • Välkomstbonus som kan brukas på Big Brother odds

Odds Unibet

Unibet har länge klassats som en av Sveriges bästa bettingsidor, och det är med all rätt. Unibet har också alltid legat i framkant när det kommer till att erbjuda sina kunder roliga och innovativa odds på underhållning i svensk TV – Big Brother odds är en av dessa satsningar. Med höga limits och höga odds så blir du inte besviken om du spelar hos denna bettingsida. 

Big Brother odds Unibet kommer i mängder av olika former på detta fantastiska spelbolag. Du kan bland annat spela på roliga H2H marknader eller varför inte tippa på vilken deltagare som åker ur tävlingen härnäst. Du kan också välja att plocka en liten sport bonus för att boosta dina Big Brother odds, det är inte fy skam det. 

Big Brother Odds Unibet – detta erbjuder spelbolaget: 

 • Högsta odds Big Brother på hela marknaden 
 • Välkomstbonus att använda på Big Brother odds 
 • Special-odds 
 • Stor variation på olika spel

Odds Betsson

För er som brukar spela på underhållning som Big Brother odds så är ni bekanta med att Betsson alltid levererar storslagna betting odds på denna typen av spel. Underhållnings-betting har det länge investerats stort på hos Betsson och det har gjort att bettingsidan kan erbjuda ett riktigt bra utbud av Big Brother odds till sina svenska kunder. 

Big Brother odds Betsson inkluderar alla spännande odds marknader som topp 3, H2H eller vinnare, bland annat. Du kommer inte bli besviken om du väljer att placera dina spel hos detta spelbolag, men om du känner dig osäker så har vi framställt en kort lista nedan med fyra anledningar till att du ska betta på Big Brother hos Betsson. 

Big Brother Odds Betsson – detta erbjuder spelbolaget: 

 • Höga Big Brother odds 
 • Stor variation på olika marknader 
 • Bäst koll på svensk underhållnings-betting 
 • Välkomst bonus att använda på odds Big Brother 

Odds Big Brother 2024 i Sverige

Odds på Big Brother 2024 har gått upp och ner under hela programmet, vilket givetvis är helt normalt eftersom förutsättningarna ändras. Just nu är det ett par deltagare som sticker ut med riktigt låga odds och ett par som har skyhöga odds, vilket är helt naturligt. Oddsen brukar dock förändras rätt kraftigt under programmets gång i takt med att olika saker sker inne i huset.

Även om det finns en tydlig favorit just nu så är det mycket som kan hända i Big Brother 2024. Under säsongens gång så har flera valt att lämna programmet frivilligt, ett par har blivit uteslutna efter regelbrott och några har röstats ut av tittarna. Dessutom kan man vinna immuniteter och andra fördelar under programmets gång, det är således mycket som kan spela in före att det finns en vinnare att utse.

Big Brother Odds just nu:

 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
Odds på Big Brother

Big Brother 2024 deltagare

Big Brother 2024 startades upp med 12 deltagare, men fler lär dyka upp under programmets gång då det släpps in jokrar som ska röra om i grytan. Det kan också dyka upp mullvadar som Joakim Lundell spelade i säsongen 2020 när han kom in som en riktig deltagare men lurade såväl deltagare och tittare.

Orginaldeltagarna som var med från start i programmet förra året var Mergim Feka, Patrik Svensson, Jasmine Armstrong, Daniel Glasman, Sami Jakobsson, Alex Manzizila, Julia Löfgren, Amilia Stapelfeldt, Antonia Johnson, Lisa Engh, Isabel Periera och Kim Kamal. Därefter har ytterligare deltagare kommit in i form av Jessica Pamlin, Lennie Hansson, Martin Forsten, Victoria Kläfver Rama, Frida Skoglund och Philip Weselhoff. Under Big Brother 2024 har vi 12 helt nya deltagare och de flesta av dessa har ingen erfarenhet från tidigare TV-program vilket gör det hela extra roligt att följa.

Deltagarna i Big Brother 2024:

 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara
 • Deltagare ej klara

Big Brother programledare

Big Brother 2024 har premiär den (DATUM) klockan (TID) och TV4 har nu presenterat den trion som ska leda programmet denna säsong. Det blir alltså tre personer som ska leda programmet, där två av dessa personer agerar programledare, medans den tredje är lite mer tillbakadragen och ska bjuda på lite humor och annat smått och gått. 

Årets programledare i Big Brother 2024 är en duo bestående av (NAMN) och (NAMN), men de får även hjälp av (NAMN) som kommer vara delaktig, även om det som sagt är en lite mer passiv och tillbakadragen roll än firma (NAMN)/(NAMN)

Årets program lovar än fler tuffa utmaningar och detta år kommer även ha fler kameror än tidigare upplagor, vilket kommer sätta extra press på årets programledare att prestera och lyckas få tittarna att förstå alla nya moment och utmaningar som kommer presenteras under säsongens gång. 

Betta på Big Brother 2024

Många väljer att betta på Big Brother 2024 för att höja spänningen och få en extra krydda till programmet. Att förutspå en vinnare är ofta svårt i program som dessa då det är så många parametrar som spelar in. Om du skall betta på programmet så bör du fundera på vilken deltagare du tror håller humöret uppe hela vägen då det är psykiskt påfrestande att vara i huset. Du bör också fundera över vilken deltagare du tror begår minst misstag i dåligt beteende då detta snabbt speglar av sig i hur populär deltagaren blir hos tittaren.

Spel som går att betta på i dagsläget är vilken deltagare som vinner hela Big Brother 2024 och därmed kammar hem en miljon kronor. Det går också att spela på inviduella spel som vilken av två deltagare som går längst i programmet.

Betta på Big Brother

Upplägget för Big Brother 2024

Big Brother 2024 är äntligen här igen och vi som älskar betting på underhållning jublar stort åt nyheten att programmet som TV4 köpte rättigheterna för 2019 fortsätter sändas minst en säsong till. Big Brother upplägget är ganska simpelt och eftersom att programmet har funnits i Sverige i över 20 år vid det här laget så har många svenskar bra koll på hur det fungerar, men vi tänkte ändå köra en liten genomgång så att du har stenkoll innan du placerar dina spel på odds Big Brother. 

Big Brother är ett slags experiment som går ut på att låsa in en massa människor i ett och samma hus i 100 dagar, och det huset är riggat med hundratals kameror som sänder live dygnet runt till tittare runt om i landet. Här finns det alltså inget som kallas frihet, svenska folket får se precis allting du gör och det är kanske detta som lett till en himla massa skandaler genom åren. Skulle du lämna huset, då är du ute ur tävlingen. 

En gång i veckan vid veckofinalen på måndagar så röstas en eller flera deltagare ut ur tävlingen och det finns mängder av utmaningar som sker dagligen – dessa kan leda till att du har immunitet vid röstningen. Vanligtvis så är det tre stycken deltagare som på ett eller annat sätt blivit nominerade och det är svenska folket som via sina mobiler får rösta på vem av dessa som ska få vara kvar i tävlingen. 

Men varför skulle man utsätta sig för isolering i 100 dagar framför hela svenska folket som får glo på dig medans du äter frukost? Det finns en miljon anledningar till det. 

Så här är Big Brother upplägget 2024: 

 • Vinnaren får 1 miljon kronor 
 • Tävlingen pågår i 100 dagar 
 • Denna säsong ökas antalet kameror 
 • Tittarna kan rösta gratis en gång per vecka via appen 
 • Kamerorna är på 24/7 
 • Utmaningarna sker oftare denna säsong

Big Brother huset

Även om det kanske låter riktigt tufft att vara inlåst i ett och samma hus i 100 dagar, så kunde det helt klart varit värre, för själva huset är riktigt bra utrustat. Deltagarna har tillgång till saker som gym, pool, spa och ett fint kök för matlagning. Detta pampiga hus på 400 kvm ligger i Farsta och är en del i det som TV4 kallar för “Big Brother-staden”. 

Huset har en väldigt speciell “look” och kikar man igenom bilderna på huset som TV4 presenterat så kan man lugnt säga att inredning och stil är något som varit viktigt, även om stil är en smaksak. Detta huset är det största som Big Brother någonsin haft genom historien och det gör nog utmaningen lite mindre påfrestande enklare för deltagarna. 

Om Big Brother Huset: 

 • Drygt 400 kvadratmeter stort 
 • Fullt utrustat gym 
 • Spa och bubbelpool 
 • Ca. 75 kvadratmeter poolrum 
 • Televerkets förvaltningsbyggnader i Farsta är platsen, en del av Big Brother-staden
 • Stort fullutrustad kök med en öppen planlösning 
 • Fullt utrustat gym 
 • Ungefär 100 mikrofoner och över 50 kameror

Regler för programmet

Nästan hela Sverige har nog en ganska klar bild kring vad man får och inte får göra i Big Brother huset. Men ska du betta på Big Brother odds så kan det vara bra att ha stenkoll på reglerna. Nedan listar vi några regler för Big Brother inför ditt betting-äventyr i programmet: 

Big Brother 2024 – viktiga Regler: 

 • Väljer du att lämna huset, då är du ute ur tävlingen. 
 • Ingen från allmänheten får komma nära huset. 
 • Presterar du dåligt på utmaningar riskerar du utröstning. 
 • Tittarna väljer vem som röstas ut. 
 • Inga mobiler eller internet är tillåtet. 
 • Ingen social kontakt med omvärlden är tillåten. 
 • Inga olagliga droger är tillåtna. 

Det finns självklart mängder av andra regler, men vi går inte in på det finstilta. Dessa är några viktiga grundläggande regler som varje deltagare måste följa, annars riskerar man att diskas och få lämna tävlingen innan 100 dagar är över. 

Rösta i Big Brother

Har du bettat på Big Brother odds Unibet eller kanske Big Brother odds Betsson? Då är det självklart att du vill kunna vara med och påverka vem som åker ur tävlingen. Varje vecka så blir flera deltagare nominerade till att åka ut och då kan tittarna vara med och påverka som blir hemskickad den veckan. Detta blir ju extra intressant om du har spel på denna underhållningen, för då kan du hjälpa din eller dina favoriter att hänga kvar. 

Så här röstar du i Big Brother 2024: 

 1. Ladda ner Big Brother-appen 
 2. Skapa ett konto hos TV4-play eller Cmore. 
 3. Nu kan du rösta gratis, en röst per konto och vecka. 
 4. Har du inget konto/app, då kan du rösta via SMS/samtal för en liten peng. 

Alla som äger ett TV4-play-konto eller ett Cmore abonnemang får faktiskt en röst var helt kostnadsfritt via appen vid veckofinalerna, så innan showen startar och du har lagt dina spel så kan det vara smart att ladda ner appen till Big Brother så att du kan ge din “häst” en liten push i rätt riktning – för alla röster räknas. 

Se Big Brother live 24/7

Om du vill kika på Big Brother livestream 24/7 så kan du faktiskt göra detta. I dagens läge så är det TV4-gruppen som äger rättigheterna till Big Brother och dem erbjuder tittarna att se den otroligt skandalomsusade serien på flera olika vis. Du kan se programmet på den vanliga TV-kanalen sjuan, du kan även streama Big Brother på TV4-play eller så kan du skaffa ett Cmore abonnemang – där kan du se live 24/7. 

Så här streamar du Big Brother 2024: 

 • TV4 Play Streaming 
 • TV-kanalen Sjuan 
 • Cmore Abonnemang (24/7) 

Alla dessa alternativen gör det väldigt enkelt för tittarna att ha tillgång till programmet helt gratis, men det är på Cmore som du kan hänga med på heltid, annars kommer du få se kortare program på TVn. Vill du kunna följa det 100-dagar långa experimentet som TV4 kallar det, då måste du införskaffa ett betal-abonnemang hos Cmore – iallafall om du vill se livestream dygnet runt.