Alexander Isak blev målskytt direkt i mötet mot Chelsea i helgen. Nu väntar nästa stormatch för Newcastle som reser till Frankrike under tisdagen. Expekt har tagit fram ett topperbjudande.

Vi har en högintressant tisdag framför oss med Champions League-fotboll. Expekt punktmarkerar mötet mellan Paris Saint-Germain och Newcastle på Parc des Princes. Den hetaste svensken i Champions League skall givetvis få uppmärksamheten och därmed har spelbolaget plockat fram ett erbjudande inför matchen. Utöver den grymma välkomstbonusen där Expekt erbjuder ett matchat gratisspel upp till 1500 kronor. Här har man plussat på ytterligare för nya kunder och under tisdagskvällen spetsas det till med Alexander Isak som målskytt till 5.00.

Isak målskytt i comebacken

Alexander Isak gjorde sitt sjunde mål för säsongen när Newcastle körde över Chelsea på St James’ Park i helgen. Svensken återvände från skada på bästa möjliga vis med andra ord. Nu väntar en nyckelmatch i Champions League, där Isak fortsatt är mållös, när PSG väntar på bortaplan. Kan Alexander Isak stjäla huvudrollen av Mbappe, Dembele och andra Paris-stjärnor? Dödens grupp med PSG, Newcastle, Dortmund och Milan börjar ta form och därför blir poängen allt viktigare. Fjärdeplatsen har ännu inte dödat The Magpies drömmar om slutspel den här säsongen.

Grupp F

  1. Dortmund 7 poäng, +1 målskillnad
  2. PSG 6 poäng, +1 målskillnad
  3. Milan 5 poäng, -2 målskillnad
  4. Newcastle 4 poäng, +-0 målskillnad

En seger i Paris och Newcastle kan ha det i egna händer inför den avslutande omgången framför hemmafansen. Glöm inte ta del av Expekts erbjudande!