Premier League of Dart

/Premier League of Dart
Premier League of Dart2018-04-10T12:09:37+00:00

Inom den mycket spelvärda sporten dart, är Premier League of Darts högt i topp på grund av det korta formatet i matcherna, samt eventets långa förlopp. Följaktligen är oddsen höga, och med våra tips identifierar vi de bästa tipsen från denna liga.

Speltips för Premier league of Darts

Speltips.se bevakar självklart ligan och våra spelexperter ger dig de allra bästa speltipsen med unik statistik. Idag erbjuder vi tips från dart några gånger i månaden men hoppas att kunna utöka till flera tips varje vecka inom kort.

Historien om Premier League of Darts

Sedan dess uppkomst år 2005 har ligan växt explosionsartat, tillsammans med hela sporten. Både intresset och prestigen blir större och större för varje år som går.

Premier League of Darts idag

Idag består ligan av de fyra högst rankade spelarna på världsrankingen får sällskap av sex wild cards, som gör upp om den åtråvärda titeln och prispotten på närmare 10 miljoner kronor.  Från vecka 1 till 15 är det action runtom hela de brittiska öarna, och även ute i Europa. Vecka 16 kulmineras allt i den stora finalen i O2 Arena London, där vinnaren tar hem 3 miljoner kronor, och rätten att kalla sig “Premier League Champion”!