Speltips:

Jag väljer att spela San Francisco 49ers -7 (Asian Handicap). Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

San Francisco 49ers -7 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/10 kl 15.30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i sex av 49ers sju matcher den här säsongen.

  • Spelet sitter i tre av Arizona Cardinals fyra förluster den här säsongen.

  • San Francisco har ett av de bästa springspelen i ligan och möter här ett Arizona som har det 26:e sämsta försvaret mot just springspel.

  • Cardinals offensiv har haft stora problem mot betydligt sämre försvar än San Franciscos vilket gör att jag inte tror man kommer kunna skapa speciellt mycket i den här matchen.

Förlorade stort senast

Arizona Cardinals förlorade sin fjärde match för säsongen under söndagen mot New Orleans Saints där matchen slutade 31-9. Det var en oerhört tuff kväll för Arizonas springspel då man bara sprang med bollen elva gånger för ynka 40 yards. Avsaknaden av balans i sin attack tvingade quarterback Kyler Murray att enbart passa bollen och det slutade inte speciellt bra. Han hade bara 19 av 33 lyckade passningar för 220 yards. Det var inte bara offensiven som spelade dåligt utan försvaret får ta på sig en hel del de också då man blev totalt förstörda av Saints springspel och passningsspel. Den enda ljusglimten man fick se var pass rushern Chandler Jones som lyckades sätta stor press på Drew Brees under flertalet trots att han ställdes mot en av de bättre tacklesen i ligan i form av Ryan Ramczyk.

Ett av ligans bästa lag

För 49ers var det en betydligt trevligare omgång senast då man blåste Carolina Panthers av banan med 51-14. Niners springspel som är lett av runningbacken Tevin Coleman (105 yards, tre touchdowns), var otroligt effektiva då man sammanlagt stod för 232 yard och fem touchdowns mot Panthers försvar. San Franciscos försvar var också oerhört bra då man lyckades hålla Panthers till endast 13 poäng och stod för tre interceptions vilket även var Kyle Allens första kastade interceptions för säsongen.

Med allt i beräkning så ser jag inte hur Arizona ska kunna vinna det här. 49ers är ett av de bästa lagen i ligan på bägge sidorna av bollen och bör inte ha några som helst problem att brotta ner ett inkonsekvent Cardinals. Springspelet kommer vara i stort fokus återigen för San Francisco och lär göra det oerhört bra med tanke på att Arizona är ligans 26:e sämsta försvar mot springspel. Cardinals offensiv har haft stora problem mot försvar som är betydligt sämre defensiv än 49ers vilket gör det svårt och se hur man ska hota i den här matchen.

Speltips.se ger tipset:

San Francisco 49ers -7 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/10 kl 15.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.