Jag väljer att spela på båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i sju av Landskronas nio matcher denna säsongen.

  • Brage har endast lyckats hålla nollan i två av nio matcher denna säsongen.

  • Spelet sitter i Landskronas fyra senaste matcher.

  • Efter en svag start har Brage spelat upp sig och gjort mål i fyra raka matcher.

  • Landskrona är i god målform med en 3-1-seger över GAIS närmast i bagaget.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Fortsätter imponera

Efter två år i division ett är Landskrona åter tillbaka i superettan. Som nykomling är man alltid tippade att få det tufft men Landskrona har än så länge visat motsatsen. Närmast plockade Skåneklubben säsongens fjärde raka seger när man besegrade GAIS på bortaplan med 3-1. Tre poäng in på kontot som gör att Landskrona nu placerar sig trea i tabellen som vid säsongens slut innebär kvalspel till allsvenskan. Kan Landskrona gå hela vägen? Det ska mycket till om Landskrona ska lyckas ta ännu ett steg upp i seriesystemet men superettan är en väldigt jämn serie och vi har tidigare sett hur lag från division ett har tagit steget upp till allsvenskan direkt.

Inför lördagens match har Landskrona seglat upp som små favoriter till att ta tre poäng. Med en stark vårsäsong bakom sig är man välförtjänta av favoritskapet men här tror undertecknad vi kommer få se en jämn match. Tittar man på Landskronas resultatrad har skåningarna kryssat flera matcher under våren. Fyra vinster, lika många kryss och endast en förlust. Det som talar för Landskrona är att man efter två poängtapp stod för en stark insats borta mot GAIS senast. Tre mål framåt imponerar men i defensiven finns det en del frågetecken. BoIS har inte lyckats hålla nollan på fyra matcher och på andra sidan planhalvan väntar ett Brage på uppgång. Mål åt bägge hål? Det tror vi!

Formen pekar uppåt

Brage som för två säsonger sedan var ytterst nära att ta steget upp till allsvenskan hade en tung fjolårssäsong. Från att ha hamnat trea och kvalspelat till allsvenskan slutade man på en blygsam åttonde plats. Starten på årets säsong var allt annat än god och efter sex spelade omgångar hade Borlängeklubben endast spelat ihop ynka två poäng. Efter den svaga starten har Brage spelat upp sig och på sina tre senaste matcher har man spelat ihop sju poäng och klättrat i tabellen. Läget är trots allt fortfarande prekärt för Brage som placerar sig på en trettonde plats som vid säsongens slut innebär negativt kval. Kommer det bli aktuellt? Högst tveksamt, Brage har tillräckligt med kvalité för börja klättra i tabellen och undvika att bli inblandad i höstens bottenstrid.

Där Brage hade det som tuffast i början var helt klart i det offensiva spelet. Efter fem matcher var man endast noterade för ett enda mål vilket får jämföras med efter nio matcher då man smällt dit sju bollar. Vi tror målsaldot är förbättrat ytterligare efter lördagens bortamatch mot Landskrona. Motståndarlaget har förvisso inlett säsongen starkt men tittar på Landskronas senaste matcher har man inte lyckats hålla nollan på fyra matcher. Bägge lagen har god form och kommer gå för tre poäng, det tror vi resultat i en öppen tillställning med många lägen för bägge lagen. Vi tror vardera lag löser minst ett mål och klickar i båda lagen gör mål till ett lockande odds.

fotboll, superettan
|
units: 3/5 - spelstopp: 15:00
Landskrona - Brage
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.