Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet satt i Fagerhults senaste match (16-5 förlust mot Pixbo).

  • Spelet satt i Mullsjös senaste match (10-5 vinst mot Helsingborg).

  • Spelet sitter i samtliga Fagerhult-matcher den här säsongen.

  • Spelet sitter i två raka Mullsjö-matcher.

  • Fagerhult bara kör. Mullsjö är favoriter i detta derby, men räkna inte bort lite mål för Fagerhult!

Underdogs

Lillebror Fagerhult gör sig redo för det första Nyhemshallen-derbyt den här säsongen. Det är nämligen i Nyhemshallen (Mullsjös hemmaplan) man håller till eftersom deras egen hall inte håller måttet för högstaserien. Kaoset med pandemin ledde till att Fagerhult tog steget upp efter fjolsäsongen. Tränare Johan Kihlblom med stab har fått mycket beröm och det är utan respekt för övriga man klivit in i säsongen med. Det syns inte minst på resultaten, där samtliga gått över 15 mål. När derbyt står för dörren ser vi inga konstigheter att klicka överspelet (14.5) som suttit i samtliga matcher för nykomlingen.

Derby är alltid derby och det kan gå lite hur som helst. Nu har vi dock en jättefavorit i det här mötet, men räkna inte bort dagens hemmalag. Fagerhult har öst in mål framåt och det är inte bara bakåt man blivit straffade. Ännu har man inte tagit någon trepoängare, men man har plockat fyra poäng efter ordinarie tid. Det är oklart vilken matchbild man skall förvänta sig när det gäller Fagerhult, men en sak är säker och det är att det kommer dras upp ett jäkla tempo. Man blev rejält straffade mot Pixbo senast och Mullsjö håller liknande klass. Överspelet är givet när vi vägrar räkna bort nykomlingen!

Högt tempo

Mullsjö står dagen till ära som bortalag på sin dagliga hemmaplan. Nykomlingarna Fagerhult tar över hallen för kvällen och vi har ett fredagsderby framför oss. Målen är något som sticker ut när man pratar om Fagerhults inledning på säsongen. Det går undan när man kollar nykomlingens första matcher och tempot är något som visat sig både bra och dåligt hittills. Senast blev man rejält straffade av Pixbo, men man har också lyckats bra i flertalet perioder under matcherna som varit. Truppmässigt mellan dessa två är det rejäl klasskillnad, där har Mullsjö övertaget. Nykomlingarna kör sitt race och visar ingen respekt för någon, frågan är hur långt det räcker mot kommunens bästa lag.

Överspelet är som sagt ett givet spel i den här matchen. Spelet sitter i samtliga Fagerhult-matcher den här säsongen och Mullsjös två senaste matcher. Vissa matcher har det dessutom gått ännu högre för nykomlingarna. I Mullsjö saknas Jesper Sankell, men i övrigt är det inga större tapp i något av lagen som påverkar varken spelet eller matchbilden.

Speltips.se ger tipset:

Över 14.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/11 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.