Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Fagerhult bara kör, mål i massor åt båda håll i lagets matcher.

  • Fagerhult snittar 6,9 mål per match (!), som tippad jumbo på en för nuvarande 12:e plats.

  • Nackdelen (?) är väll att man också släpper in mycket mål. Snitt på 10,1 per match.

  • Jönköping får stå som favoriter här, men jag tror knappast att man får ner målfesten här. Det kommer ringa rejält!

  • För Fagerhult är detta en riktigt viktig match, då Jönköping är 6 poäng före i tabellen.

Full fart

Fagerhult står i Nyhemshallen återigen med en hemmamatch i sikte. Denna gången gästar kommunkollegan Jönköping, ett möte som kan bli spännande men också väldigt målrikt. I Fagerhult hittar vi det laget som gör flest (!) mål i ligan, men också släpper in flest. Laget ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket och det är ett stort utropstecken att man då gjort flest mål i ligan såklart. Duktiga tränare har valt att ta sin första säsong på det sättet att man skall spela underhållande innebandy och visst, det har funkat på det sättet man har velat – men poängen är för få hittills. Senast tog man dock sin första seger någonsin i den svenska högstaligan.

Över 14,5 mål är ett snitt som man går över i majoriteten av sina matcher den här säsongen och det är ett givet spel att klicka i när man erbjuds två gånger pengarna här. Det kommer ösa in mål här, det är jag övertygad om och det går inte att skippa det här oddset. Det är en hel del mål såklart, men tittar man till snitten så är det fullt möjligt.

Vill man hålla ner siffrorna?

Jönköping är favoriter inför det här mötet, men man lär få kämpa hårt för att ta hem alla tre poäng i den här matchen. Man möter ett motstånd som inte kommer dra ner på tempot och spela för att få till ett ”bra” resultat här. Man kommer möta ett lag som spelar efter sina förutsättningar och då är det full fart som gäller. Det återstår att se om Jönköping kan stå emot målfesten, eller om man går på samma spår. Det lär krävas en del mål för Jönköping om man skall vinna den här matchen iallafall, det är jag klart övertygad om. Det är ingen målsnål match som står på schemat.

Jönköping är ett lag som blandar och ger en del, därmed är det inte konstigt att man för tillfället bara är sex poäng före Fagerhult i tabellen. Det krävs en jämnare form om man skall kunna vara med och slåss om högre placeringar i år. Helt ärligt sagt, så tror jag att man kan få stora problem mot Fagerhult om man inte får sin gameplan att gå i hamn tidigt.

Speltips.se ger tipset:

Över 14,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.