Jag väljer att spela på underspelet i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tidigt på säsongen för dessa – allt kan inte stämma ännu.

  • PSV är favoriter på hemmaplan, men har inte riktigt haft effektiviteten i träningsmatcherna.

  • Turkarna i Galatasaray är alltid svårspelade.

  • Vi kommer få se ett kompakt Gala, som gärna tar med sig ett bra resultat till hemmaplanen.

  • Riskminimering 90 minuter.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Under 3 asian hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Fin försäsong

Holländarna i PSV gör sig redo för säsongens första utmaning i Champions League. Här väntar CL-kval mot turkarna i Galatasaray och man startar dubbelmötet på hemmaplan. Här gäller det bara att vinna mötet för att ha en ledning med sig in på tuffa mattan i Istanbul. Bortamålsregeln är borttagen för i år och därför krävs det bara att vinna matchen. PSV har gjort en mycket fin försäsong med resultat som övertygar på sätt och vis. Det som saknats är den absoluta effektiviteten, som kommer att behövas för att besegra Galatasaray över två möten. Det skall dock tilläggas att man har goda möjligheter till att det bryts, med den tunga offensiv man besitter.

Hur som helst, det är ett möte som innefattar två starka lag med kvalitet i mycket. Det brukar leda till att första matchen av två blir lite avvaktande. PSV kommer såklart vilja gå framåt, men där möts man enligt förväntningarna av ett kompakt försvar av turkar. Jag väljer att sikta in mig på underspelet här, trots att det är två väldigt starka lag i offensiven.

Resultat

Jag förvånas över att se PSV mot Galatasaray såhär tidigt, iallafall om man tar en titt över det hela trädet. Där hittar vi möten som är betydligt sämre nivå på och som både PSV och Galatasaray hade uppfattat som drömlotten. Nu är det såhär och PSV möter Galatsaray, två lag som utan tvekan hade kunnat kvalificera sig för gruppspelet längre fram. Det här beskriver klassen på det här mötet och vi ser framemot en vad som kan bli en underhållande och mycket taktiskt skicklig match. Turkarna åker till Holland med endast två test i ryggen under försäsongen, visserligen har man två segrar men frågan är vart man står den här säsongen.

Galatasaray har en hemmaplan att längta till i det andra mötet av två. Det kommer att spela roll. Trots att bortamålen inte är lika viktiga längre, så kommer man såklart att vilja ha med ett bra resultat till andra mötet. Om det innefattar mål för turkarna återstår att se, men här vill man ha ett bra utgångsläge. Det kommer säkerligen pratas om försvaret inför matchen. Där bör man lägga mycket energi. Under 3 asian är ett spel där vi får tillbaka pengarna vid exakt tre baljor, vinner pengar vid under tre baljor.

fotboll, champions league
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
PSV - Galatasaray
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.