Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Marek Benes spelar ikväll med Gustav Fritzell och Filip Wramdemark. Utpekad avslutare i kedjan, eftersom Fritzell saknar form.

  • Team Thorengruppen snittar 8,83 insläppta mål under sina sex senaste matcher.

  • TT vann visserligen efter sudden death senast, men släppte tio bollar (!), något man egentligen inte skall kunna göra och sedan avsluta med vinst.

  • Pixbo saknar det där lilla extra just nu, men är väldigt starka på hemmaplan den senaste tiden.

  • Marek Benes gjorde två mål i senaste hemmamatchen mot Mullsjö, betydligt sämre motstånd den här dagen.

Marek Benes

Wallenstamshallen i Mölnlycke, tätt utanför Göteborgs stad väntar mötet mellan Pixbo och Team Thorengruppen under fredagskvällen. Ett möte som jag väljer att sikta in mig på en speciell spelare. Kraftfulle Marek Benes är ständigt i poängprotokollet för sitt Pixbo och jag har starka tankar om att han lyckas vara det även ikväll. Pixbo väljer, dagen till ära, att rotera runt lite i kedjorna framåt och då hamnar Benes med sin radarpartner Gustav Fritzell och grovjobbaren Filip Wramdemark – positiv kedja till spelets ära, enligt mig.

Marek Benes noterades för två mål i Pixbos senaste hemmamatch, den gången mot Mullsjö. Att erbjudas 2.50 för två mål från Benes ikväll är ett spel som jag inte kommer gå förbi. Motståndet bäddar för målfest här, speciellt för Pixbo men jag kan tänka mig att det blir en del mål åt båda håll då Pixbo väljer att ställa sin reservmålvakt.

Tuff bortamatch

Jumbon Team Thorengruppen fick äntligen jubla över en seger när Höllviken var på besök i Umeå senaste omgången. Det skulle krävas elva (!) mål framåt för att vinna den här matchen i sudden death för TT, som verkligen utnyttjade Höllvikens katastrofala säsongsinledning. Det här kan bli poäng som är väldigt viktiga i slutet av säsongen, då både Höllviken och Team Thorengruppen kommer slåss om överlevnad. Nu ser det dock ut som att TT åker ut med huvudet före i år och att man tyvärr inte håller i högstaligan. Fokus på nutiden, när man åker mot Göteborg för att slåss om tre poäng med tippade topplaget Pixbo.

Marek Benes-spelet klickas till grund för att han är väldigt målglad och för att motståndet passar honom perfekt. Med sin tyngd, beslutsamhet och framförallt sitt målskytte kommer han bli ett kraftigt hot för TT den här kvällen. Jag räknar med mycket mål från Pixbo, men också från TT och då kan vi förvänta oss en match där det svänger rejält. Gustav Fritzell är radarpartnern som skall hjälpa Benes att nå spelet ikväll, framåt!

Speltips.se ger tipset:

Marek Benes över 1,5 mål hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.