Match: Höllvikens IBF – Jönköpings IK (Svenska Superligan) | Speltips: Under 10.5 mål| Odds: @1.54 | Units:3/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 19:00

Underspelet klickas när Höllviken och Jönköping drabbar samman i SSL!

Höllviken jagar

Höllviken låg åtta för bara några omgångar sedan, men nu har man ramlat ner till en 11:e plats och man måste i allra högsta grad börja oroa sig. Man har för närvarande tre raka förluster i ryggen, och förlusten mot 10-4 mot Växjö var en fingerpekare om att man måste få rätt på defensiven.

Därför är jag helt övertygad på att Vidar Jonsson-Vallin sagt till sina spelare att sätta defensiven i första hand när tiondeplacerade Jönköping kommer på besök till Halörhallen ikväll. Fint värde hittas på under 10.5 och faktum är att Höllviken och Jönköping gått under den linan i de två senaste mötena mot varandra. Såhär långt snittar Höllviken 5 mål/match framåt samtidigt som man släpper in 6,04 mål/match. Men det är först de senaste matcherna man börjat släppa in en massa mål, och den skadade backen Adam Fredriksson är saknad med sitt stabila spel.

Jag är dock helt övertygad om att Höllviken kommer försöka ligga lågt och kontra för att straffa Jönköping i kontringarna.

Jönköping stabila på bortaplan

Jönköping är ett väldisciplinerat och ungt lag, som faktiskt har den lägsta snittåldern i hela SSL. Imponerande att ligga tia i tabellen efter 23 spelade omgångar med en så pass ung trupp. I början av säsongen så hade man det tufft, därefter gjorde laget ett tränarbyte, och därefter har laget lyft sig enormt.

Faktum är att Jönköping brukar prioritera defensiven på bortaplan. Faktum är att man i sex av elva matcher gått under 10.5 linan, vilket är 54,55 % av alla bortamatcher. Framåt snittar man 5,04 mål/match och bakåt ligger man på exakt samma snitt som Höllviken.

Anledningen till att jag tror på underspelet så pass mycket är att det är två väldigt jämna lag, som vill spela på samma sätt. Därför klickas underspelet till 1.54 i odds hos Unibet. 3/5 unit investeras. Lycka till vid rygg!

Speltips: Under 10.5 mål

Mitt speltips blir idag under 10.5 mål i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lagen har löst spelet i de två senaste inbördesmötena

  • Höllviken kommer att fokusera på defensiven – då man släppt in väldigt mycket mål de senaste matcherna

  • Jönköping har löst underspelet i 6 av 11 bortamatcher

  • Jönköping fokuserar defensiven på bortaplan – såhär långt snittar man fem insläppta mål/bortamatch.

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger hela 1.54 för underspelet. Jag väljer att lägga 3/5 Units!

Rygga till 1.54 hos Unibet