Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • När Kalmarsund mötte Mullsjö tidigare den här säsongen så vann det förstnämnda laget i sudden death.

  • Kim Nilsson gjorde tre mål och en assist i det mötet.

  • Kim Nilsson är i toppform och blev nyligen utsedd till världens bästa innebandyspelare.

  • Mullsjö saknar form, gått väldigt tungt senaste tiden. Senast vann man dock överlägset mot Sirius, frågan är hur pass stark prestation det var…

  • Kim Nilsson har stort ansvar på sina axlar, speciellt när radarpartner Johansson tappat motivationen.

Hemmastarka

Upp och ner-form från Mullsjö den senaste tiden och hade det inte varit för den övertygande segern mot Sirius senast så hade man kunnat såga laget rejält. Den senaste tiden har inte alls gått och känna igen laget. Mullsjö är dock ett lag att lita på i det långa, man kommer ta sig till slutspel och även utmana om en finalplats längre fram. Det här är en rejäl värdemätare som väntar när Kalmarsund kommer på besök, serieledarna som man förlorade mot på bortaplan tidigare under säsongen. En spelare som Mullsjö måste få stopp på den här gången är Kim Nilsson, som vann matchen på egen hand senast.

Mullsjös problem är jämnheten den här säsongen och ett stort minus enligt mig är att man inte har någon målvakt att luta sig tillbaka på i tuffa matcher. Det är det minuset jag har kring Mullsjö, om man jämför med andra topplag.

Stort ansvar

Världens bästa Nilsson gör sig redo för Mullsjö away. Spelaren ligger i toppen av poängligan och är en jävel på att hitta målet, men skall också berömmas för sin enorma bredd, det här är en spelare som är komplett på alla plan. Nu får han dessutom ta större ansvar när radarpartnern gått ut och meddelat att han saknar motivation och antagligen lägger av efter säsongen, Johansson är dock inte klar ännu, utan är en stor hjälp till säsongens slut för både Kim Nilsson och Kalmarsund.

Den här stormatchen tror jag och har höga förväntningar på att Kim Nilsson återigen kliver fram, det är en spelare som är mycket svårstoppad. Mullsjö spelar intensivt och tufft, men Kim har allt som krävs för att ta sig förbi detta med sin styrka, längd och klass. Över 1,5 mål för Nilsson klickas till otroligt fina 2,50.

Speltips.se ger tipset:

Kim Nilsson över 1,5 mål hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.