Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Albin Sjögren löste H2H-spelet mot Göthberg enkelt senast och avgjorde redan i första perioden.

  • Albin Sjögren är Storvretas bästa målskytt och poängmakare den här säsongen.

  • Albin Sjögren drar ett stort lass i Storvreta.

  • Albin Sjögren spelar powerplay och har mycket speltid.

  • Storvreta har en stark femma där Sjögren är inblandad.

Klarar man av att resa sig?

Växjö spelar för överlevnad under hemmamatchen mot Storvreta under fredagen. Det står i dagsläget 2-1 till Storvreta i matcher och här är Växjös chans att hålla sig kvar i matchserien. Skulle man tappa till 3-1 är läget helt över, för Storvreta förlorar inte tre matchbollar. Växjö fick dessutom möta på ett starkt Storvreta senast efter att man löst en seger i matchen innan. Det känns som att Storvreta fått ordning på saker och ting, man lär inte förlora fler möten i det här kvartsfinalmötet om inte Växjö plockar fram en superinsats.

Växjö har ett fint lagbygge, men inte alls den spetsen som behövs för att besegra Storvreta i en matchserie ännu. Framtiden finns framför laget och man får hoppas på kommande säsonger. Förlust här och det ser onekligen tufft ut.

Stjärnvärvningen

Storvreta spände musklerna en dag innan matchstart i den fjärde kvartsfinalmatchen mot Växjö. Jönköpings stjärna Otto Weidman är klar för klubben över två kommande säsongerna och det är en värvning som talar om framtid och klass i Storvreta. Det sägs även att man har koll på fler intressanta och unga namn inför framtiden när Pixbos Oskar Weissbach var på besök hos klubben i veckan. Nu till något helt annat och nutiden i kvartsfinalserien.

Växjö löste en seger i den andra kvartsfinalmatchen men Storvreta svarade direkt. Stora besked dessutom när man fullständigt körde över Växjö i en match som man hade stor kontroll över. Nu har man ett bra läge att mer eller mindre avgöra den här serien om man bara kan knipa bortasegern den här kvällen. Storvreta 3-1 i matcher och det är över för Växjö, det släpper inte Vreta. Vi siktar dessutom in oss på deras bästa och främsta poängplockare under matchen som väntar. Sjögren fortsätter leverera mål.

Speltips.se ger tipset:

Sjögren över 1,5 mål hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.