Speltips:

Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Spela här på:

Över 2.5 mål – period 1 hos Svenska Spel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/12 kl 12.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i sju raka matcher för Pixbo.

  • Spelet satt när lagen möttes senast.

  • Spelet sitter i fem raka västkustderbyn.

  • Pixbo är målglada för tillfället – men tappade tre poäng till Helsingborg senast. Absolut inte oslagbara!

  • Warberg jagar viktiga poäng och lär vara heltaggat!

Tyngre period

Det stämde inte för Pixbo i helgens möte mot Helsingborg – där bortalaget var bättre på många saker och Pixbo tillslut fick se sin andra förlust på tre senaste matcherna. Visby är den enda av tre senaste matcherna som varit seger, men också den matchen utan att imponera till fullo. Pixbo vill hitta tillbaka till den makalösa formen man varit i och kommer ge allt för att försöka göra det i och med västkustderbyt mot Warberg under onsdagen.

I Pixbo hittar vi fortsatta skador på Marek Benes och Martin Östholm – den senaste spelar från start för tillfället men man vet aldrig hur mycket han klarar av. Leder Pixbo bekvämt i matcher så minskar speltiden för superstjärnan. Det är en jäkla tur att man fått igång lagkaptenen Gustav Fritzell den här säsongen – som totalt dominerat i Pixbo och gjort hela 40 poäng på 15 omgångar. Pixbo är på pappret och överlag det mycket bättre laget i jämförelse med Warberg, men derby är derby och det kommer krävas mer än bara gå ut och ställa skorna på banan.

Jumbo

Warberg fortsätter ha det tungt i botten – ny förlust mot Höllviken senast vilket skulle vara en match där man skulle dra ifrån botten. Istället ligger man för tillfället sist och poängen börjar bli livsviktiga inför framtiden. Det är lite tråkigt att västkustderbyna inte är som förr längre – där Warberg oftast var favoriter, men ikonerna Magnus Svensson och Kimmo Eskelinen i spetsen med flera. Nu står dessa bredvid sargen istället för på och det är en klubb och förening som gärna ser tre poäng mot Pixbo under onsdagen. Chanserna finns där och kvalitén är stor i Warberg – det måste bara lossna.

Warberg kan hota Pixbo – inget snack om saken – men det skall till hårt arbete och ett effektivt anfallsspel om man skall lyckas. Senaste matchen slutade 2-8 i favör Pixbo, men på försäsongen visade man att man har kvalitéerna för att slå laget. Nu skall det upp till bevis. Jag tror på en målglad historia och klickas överspelet i period ett!

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål – period 1 hos Svenska Spel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/12 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.