Match: Flipside-Misfits (Eleague Major Qualifier) | Speltips: Misfits Vinnare 2 vägs | Odds: 1.57 | Units 3 / 5 | Spelbolag: Bet365 | Spelstopp 19.45

Flipside mot Misfits blir andra matchen för Eleague Major Main qualifier och här tycker jag att statistiken talar redan mycket för sig själv. Även fast detta är en bäst av ett match så tycker jag Misfits borde inte ha några större problem att vinna mot ett enormt svagt Flipside.

Misfits är på g

Misfits ett lag som verkar äntligen hittat sin femma som man vill köra med. Misfits är ett lag som alltid har spelat i topp scenen i nordamerika men efter man fick in två fransmännen Amanek och Devoduvek så har laget stigit som en raket. Från att gå att vara rankade topp 30 så är laget nu rank 13 i världen vilket är väldigt bra gjort under en sådan kort tid. Först och främst så är det värt att Notera att spelaren Amanek har varit väldigt underskattad i franska cs scenen men han har totalt bevisat att det inte stämmer.

Amanek som flyttade till USA för att fortsätta sin cs karriär där har totalt dominerat. Om Amanek fortsätter på det spåret så lovar jag er att Flipside kommer knappast ha en chans. Det är även mycket annat som talar för Misfits såklart, inte endast är det Amanek som “bär” laget. Misfits har en ut av världen bästa ingame leaders Seang@res. Seang@res har fixat så laget spelar mer strukturerat och organiserat vilket har gjort att laget har klivit så fort fram i rankingen.

Sjunde raka förlusten för Flipside?

Som jag nämde innan så talar statistiken alldeles för mycket för denna match. Flipside som aldrig riktigt har varit ett farligt lag lär bli ännu värre nu. För ett par månader sedan hade man spelaren Electronic som mer eller mindre bär laget vid varje vinst. I dagsläget spelar inte Electronic längre mer med dem och flipside har istället fått in Seized som blev kickad från NaVi. I mina ögon är Seized ingen spelare som kan ta på sig rollen som Electronic gjorde.

Även har Flipside ingen rank för tillfället just för att det har gått så dåligt för dem på sistonde så kan man inte bestämma en rankings plats för dem. Om jag får spekulera så skulle jag vilja sätta dem på en #35 plats och då ligger ändå deras motståndare Misfits på en #13 plats. Detta enda som känns lite osäkert i denna match är ett det är en bäst av en, men det känns ändå som Misfits kommer ta vara på denna match och inte kasta bort den.

Speltips: Misfits vinnare 2 vägs

Mitt speltips blir att Misfits vinner 2 vägs. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel.

  • Misfits ett bättre lag individuellt mässigt

  • Flipside kommer från sex förluster i rad

  • Misfits sugna på att ta sig till Majorn för första gången

Högsta odds hittar jag hos Bet365 som ger hela 1.57 på att Misfits vinner 2 vägs. Jag väljer att lägga 3 / 5 units.