Vilka kommer vara med i den svenska landslagstruppen under EM 2020? Spana in oddsen hos Unibet och var med och gissa vilka spelare den slutliga truppen kommer bestå utav.

Unibet är spelbolaget som alltid imponerar med sin fantasi kring olika specialspel. Oavsett om det så är Gävlebockens överlevnad, årets julklapp eller något helt annat, så finns garanterat oddsen att hitta hos Unibet. Nu ska vi däremot belysa deras specialspel på sport, denna gång inför EM 2020. Sport är ju trots allt det viktigaste hos en bettingsida, även om det ibland är kul att betta på något helt annat. Unibet har tagit sitt sportintresse kombinerat med sin entusiasm kring specialspel och framstället odds på deltagare i Sveriges EM-trupp. Vilka tror du kommer ingå? Hur ser oddsen egentligen ut för de svenska spelarna?

Detta är extra intressant för dig som är ett fan av fotboll, speciellt om du har full koll på de svenska landslagsspelarna. Betta på hur du tror att den slutgiltiga truppen kommer se ut, eller spana bara in oddsen av en nyfikenhet. När vi ändå är inne på EM 2020 kan vi ju även flika in med att du redan nu kan lägga spel på matcherna och slutgiltig placering. Unibet är med andra ord lika laddade som oss inför EM, trots att det är flera månader kvar till avspark.