NBA speltips

NBA2019-10-23T14:45:19+02:00

Inom basket så är NBA världens största basketliga och världens bäst betalande liga, alla kategorier. Med superstjärnor som LeBron James, Kevin Durant och Stephen Curry garanteras idrottsprestationer i yttersta världsklass. Här på speltips.se kan du ta del av grymma NBA tips och matchanalyser så att dina NBA-nätter blir mer spännande.

NBA historia

NBA, National Basketball Association, grundades den 3:e augusti 1949 genom en sammanslagning av två tidigare basketligor, BAA och NBL. Till en början bestod ligan av 17 lag men under de första åren minskade lagen successivt. Men mycket har hänt sedan ligans första, stapplande, år. Nu för tiden består ligan av hela 30 lag, utspridda över hela USA och med ett lag i Kanada. Meste mästare är Boston Celtics med 17 titlar.

Så ser NBA ut idag

Dagens NBA är en liga i yttersta världsklass. Det är i denna ligan som alla de största basketstjärnorna huserar och ligan har hög status runt om i världen, även i konkurrens med ligor i andra sporter. Med stjärnor som LeBron James, Kevin Durant och Stephen Curry garanteras idrottsprestationer på högsta nivå i varje match. Ligan hyser väldigt mycket pengar och statistik påvisar att NBA är den ligan med högst snittlöner i hela världen. Regerande mästare är Toronto Raptors. Här på speltips.se kan du ta del av välanalyserade NBA tips inför säsongen 2019/2020.

Visa fler inlägg

Spelbolag med odds på NBA

Speedybet logo

100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Betfair logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • En mycket generös välkomstbonus

  • Läs mer om Nordicbet

888Sport logo

 500% upp till 500 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 600 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Speltips för NBA

På speltips.se kan du varje vecka ta del av grymma NBA tips skrivna av våra experter som har stenhård koll på världens bästa basketliga. Våra experter följer NBA på regelbunden basis och förser er läsare med knivskarpa analyser och senaste nytt. Våra NBA tips är djupgående och tar givetvis alltid hänsyn till dagsform, skador och andra avgörande faktorer. Att sitta på den senaste informationen är en optimal förutsättning för att lyckas få spelkassan att växa. Det är självfallet helt gratis att ta del av våra NBA tips.

NBA Tips på Speltips.se

När du tar del av NBA tips på speltips.se får du alltid den bästa informationen från landets ledande NBA-experter. Här är det djupgående statistik och noggranna analyser som lägger grunden för en stadigt växande spelkassa. Våra experter punktmarkerar världens bästa basketliga från start och förser er läsare med grymma NBA tips från säsongsupptakten hela vägen fram till slutspel.

Då spelutbudet på NBA är enormt kan du förvänta dig NBA tips från från en drös olika marknader, med allt från långtidsspel och vinnarspel till spel på individuella prestationer. Här på speltips.se har vi tips för alla smaker.

Ligans popularitet

NBA är den överlägset populäraste basketligan i världen. Ligans popularitet sträcker sig över stora delar av världen men är givetvis som störst på hemmaplan i sportens hemland, USA. Ligan ligger i framkant även kommersiellt. I USA är det ABC och ESPN som äger rättigheter för tv-sändningarna, medan det i Sverige är MTG-koncernen som sänder, främst genom sina Viasatkanaler.

Vanligaste att spela på

NBA är en kommersiell jätte som väcker stort intresse runtom i världen, och av förståeliga skäl är det en liga som spelbolagen minst sagt punktmarkerar. Inför varje säsong dukar spelbolagen fram ett gigantiskt spelutbud, med allt från vinnarspel till specialspel på både lag och spelare. Här på speltips.se är bevakningen intensiv, med ett flertalet uppdukade NBA tips och vassa analyser.

När säsongen väl drar igång är spelutbudet i princip oändligt; vinnarspel, över/underspel, poängspel på quarters, handicapspel och inte minst spel på individuella prestationer – en spelform som blivit omåttligt populär på senare tid. Spelbolagen har verkligen vässat sina marknader och idag har man som spelare exempelvis möjlighet att spela på hur många poäng, rebounds, assist eller trepoängare en viss spelare står för i en match.

Våra expertrekare är djupt insatta i världens största basketliga och du kan vara helt övertygad om att du får de skarpaste analyserna och den senaste informationen när du tar del av NBA tips här på speltips.se.

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok