NBA speltips

NBA2018-10-22T15:10:04+00:00

Inom basket så är NBA världens största basketliga och världens bäst betalande liga alla kategorier. Med superstjärnor som LeBron James, Kevin Durant och Stephen Curry garanteras idrottsprestationer i yttersta världsklass. Här på Speltips.se ger vi dig senaste nytt, välgrundade speltips och matchanalyser så att dina NBA-nätter blir mer spännande.

National Basketball Association historia

NBA (National Basketball Association) grundades den 3:e augusti 1949 genom en sammanslagning av två tidigare basketligor, BAA och NBL. Till en början bestod ligan av 17 lag men under de första åren minskade lagen successivt. Men mycket har hänt sedan ligans första, stapplande, år. Nu för tiden består ligan av hela 30 lag, utspridda över hela USA och med ett lag i Kanada. Meste mästare är Boston Celtics med 17 titlar.

Så ser NBA ut idag

Dagens NBA är en liga i yttersta världsklass. Det är i denna ligan som alla de största basketstjärnorna huserar och ligan har hög status i världen, även i konkurrens med ligor i andra sporter. Med stjärnor som LeBron James, Kevin Durant och Stephen Curry garanteras idrottsprestationer på högsta nivå i varje match. Ligan hyser väldigt mycket pengar och statistik påvisar att NBA är den ligan med högst snittlöner i hela världen, alla kategorier. Regerande mästare är Golden State Warriors.

Visa fler inlägg

Spelbolag med odds på NBA

Speedybet logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

 • Supersnabba uttag på 5 minuter

 • Spela utan konto & slipp verifiering

 • Läs mer om SpeedyBet bonus

Till SpeedyBet
Bethard logo

500 kr i bonus

Maxbonus: 50 kr upp till 10 gånger

Spela 1000 kr till min. odds 1.8 – Få 50 kr

 • Delägare i form av Zlatan

 • Bra cash-out & riktigt höga odds

 • Läs mer om Bethard bonus

Till Bethard
Fansbet logo

50% upp till 500 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 1500 kr

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.7

 • Stötta din klubb/organisation
 • Bra utbud på alla de stora ligorna

 • Läs mer om Fansbet bonus
Till Fansbet
Rizk Sport logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 10x bonus, minsta odds 1.8

 • Bra bonus med lågt omsättningskrav

 • Supersnabba spel i mobilen
 • Läs mer om Rizk Sport bonus
Till Rizk Sport

Speltips för NBA

På speltips.se kan du varje vecka ta del av speltips rörande världens bästa basketliga, NBA. Vi har en välinsatt rekare som ser till att ge dig som användare av våra tjänster djupgående statistik och senaste nytt av värde för dina spel. Speltipsen kommer ut några gånger varje vecka och är därmed inte lika omfattande som de inom fotboll och ishockey.

Ligans popularitet

NBA är den överlägset populäraste basketligan i världen. Ligans popularitet sträcker sig över stora delar av världen men är givetvis som störst på hemmaplan i basketens hemland USA. Ligan ligger i framkant även kommersiellt. I USA är det ABC och ESPN som äger rättigheter för tv-sändningarna, medan det i Sverige är MTG-koncernen som sänder, främst genom sina Viasatkanaler.

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok