Match: Minnesota Wild-Columbus Blue Jackets (NHL) | Speltips: Columbus ML | Odds: 2,10 | Spelstopp: 00:00 | Spelbolag: COOLBET

En extremt het match att vänta inatt när NHL:s två formstarkaste lag i form av Minnesota Wild och Columbus Blue Jackets och drabbar samman. Vilken svit bryts och vilken överlever inatt?

Minnesota Wild har vunnit de 12 senaste matcherna och formen är riktigt het för tillfället, för motståndet står Columbus Blue Jackets som vunnit de 14 (!) senaste matcherna. Ni ser själva vilken match vi kommer bjudas på, en svit kommer att brytas och en kommer att leva vidare i början av 2017. Till en början övervägde jag överspelet här, sedan övervägde jag underspelet. Istället väljer jag att ge mig in på 1X2-marknaden och syna tvåan till fina 2,10. Det här är verkligen ett 50/50-möte och det kan sluta precis hur som helst, tycker oddset på tvåan moneyline ser riktigt spelvärt ut. Hemmafördelen kan väga tungt här, därav favoritskapet för hemmalaget. Dock bör det lyftas fram att Columbus vunnit fyra av de fem senaste bortamötena mot Minnesota, en tung statistik att utgå från inatt. Missa för allt i världen inte denna drabbning som kommer att bli riktigt, tiktigt het.

Det må vara lite av en chansning men jag måste bara spika tvåan moneyline till 2,10, känslan säger att Columbus inleder 2017 med femton, ja FEMTON, raka vinster. Sanslöst. Lycka till vid rygg!