Match: Hamburg-Dortmund (Bundesliga) | Speltips: Dortmund över 1,5 | Odds: 1,50 | Spelstopp: 15:30 | Spelbolag: 10BET

Ett krisande Hamburg tar emot Dortmund under lördagen, och mycket talar för att Dortmund reser hem med tre poäng i bagaget.

Hamburg går mot ännu en katastrofal säsong. Man ligger sist i ligaspelet med två inspelade poäng på de nio inledande matcherna, det är siffror som talar sitt tydliga språk. Nu väntar Dortmund, och det råder målvaktskris deluxe. Man saknar hela tre målvakter i form av Adler, Mathenia och Hirzel, och man kommer enligt senaste rapporterna att ställa upp med fjärde-reserven. Det kunde bli värre trots allt..

Dortmunds offensiv behöver ingen närmare presentation, och mot detta krisande Hamburg som ställer upp med fjärde-målisen ska man bara lösa ett par bollar. Efter krysset senast mot Schalke i ligaspelet är det viktigt att snabbt hoppa tillbaka på vinnarspåret för att ta igen avståndet upp till topplagen, en sjätteplats är verkligen inte vad man räknat med.

Jag hugger Dortmund över 1,5 mål till 1,50, känns som bankränta. Över 2,5 finns även till spelvärda 2,50. Lycka till vid rygg!