Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Oddset för en Minnesota seger är oerhört bra.

  • Minnesota har vunnit tre av sina fyra senaste.

  • San Jose har förlorat två av sina tre senaste.

  • Minnesota har vunnit åtta av sina elva senaste.

Erik Karlsson i centrum

Svenskstjärnan Erik Karlsson gjorde en kanonmatch när han stod för mål för sitt San Jose Sharks innan han satte det avgörande målet i den åttonde rundan av straffläggningen för att ge dem en 4-3 seger över Minnesota Wild i SAP Center i San Jose under natten till tisdag. Han sa efter matchen att han var nöjd med hur dem lyckades kapitulera på chanserna dem fick och höll sig med i matchen samtidigt som man spelade på ett avslappnat sätt som var behövligt i en match som denna.

Nu har dem en match till mot Minnesota under natten till torsdag och Karlsson sa att det kommer krävas ytterligare några växlar för att kunna slå dem ännu en gång vilket man bara kan hålla med om. Även om San Jose spelade bra i första mötet så kommer Wild va oerhört revanschsugna och är ett bättre hockeylag i nuläget överlag.

Tre av fyra segrar

San Jose forwarden Patrick Marleau gjorde sin 1757:e match för att ta sig förbi Mark Messier och är nu på en andraplats i flest antal matcher spelade i NHL:s historia. Han är tio matcher ifrån att vara på samma antal matcher som Gordie Howe. Radim Simek gjorde ett mål för Sharks som inför denna hade förlorat sina två senaste. Dem är nu 14-16-4 för säsongen och målvakten Martin Jones gjorde 22 räddningar.

Kevin Fiala och Marcus Johansson gjorde varsitt mål och assist för Wild som hade en tre matcher lång segersvit inför denna matchen. För säsongen är dem nu 21-10-2 och målvakten Cam Talbot gjorde 36 räddningar. Minnesota kommer som sagt vara riktigt sugna på revansch då man kände efter matchen att de kunde ha vunnit sist men att det inte riktigt var deras kväll.

Speltips.se ger tipset:

Minnesota Wild att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/3 kl 19.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.