Speltips:

Jag väljer att spela på att John Carlson gör minst ett mål i matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

John Carlson att göra minst ett mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 8/12 kl 19.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Carlson har gjort tre mål på de tre senaste matcherna.

  • Capitals har vunnit sex raka matcher.

  • Blue Jackets självförtroende är sargat och ett hungrigt Capitals ska kunna kapitulera på det.

Vind i seglet

För en vecka sedan så startade en veckas lång resa för Washington där man först åkte till Detroit och sedan till Kalifornien, efter dem två matcherna stod man på två raka segrar med två matcher kvar. Efter segern mot Anaheim Ducks med 3-2 under natten till lördag så har Capitals segersvit utökats till sex matcher och man toppar konferensen. Laget har bjudit på oerhört fint spel med mycket intensitet. Senast så var det Jakub Vrana som gav Capitals ledningen efter att matchen stått och vägt på 2-2 vilket även visade sig bli det avgörande målet. Matchen innehöll en hel del tuffa kamper som en följd av grälet i deras senaste match den 18:e november mellan de bägge lagen när man spelade i Washington.

John Carlson är i fokus för detta speltipset och han har varit väldigt produktiv på senaste, tre mål på tre matcher har det blivit och när man har vind i seglet så blir det lätt för såna spelare att prestera.

Fyra raka förluster

Blue Jackets tuffa period fortsätter och under natten till söndag så förlorade man med 4-1 mot Florida Panthers i BB&T Center. Man hamnade i ett tidigt underläge när Panthers gjorde mål redan i den första minuten av matchen och efter det kunde man inte riktigt hitta tillbaka. Panthers gjorde 2-0 i den andra perioden och 3-0 kom i den tredje perioden i power-play. Columbus hann göra mål i slutet men det skulle vara förgäves och man åkte på sin fjärde raka förlust.

Nu framöver för Blue Jackets så har man två raka tuffa bortamatcher mot nu först Washington Capitals och sedan åker man till Pittsburgh för möte med Penguins. Laget ligger på en 27:e plats i Eastern Conference och behöver få till en rejäl vändning för att göra något av den här säsongen.

Speltips.se ger tipset:

John Carlson att göra minst ett mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 8/12 kl 19.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.