Match: Estland-Grekland (VM-kval) | Speltips: Grekland| Odds: 1,80| Spelstopp: 20:44 Spelbolag: CherryCasino

Dagens andra speltips blir även det på VM-kvalet vilket innebär att vi på speltips.se har skrivit om i stort sett alla matcher för dagen så det är alltså bara att hugga in i det ni anser som intressant!

Estland är ett lag som blivit något bättre under de senaste åren men som ändå inte är bra och man slutar ofta i botten av kvalgrupperna år efter år. I EM-kvalet så slutade man näst sist och det var faktiskt endast San Marino som kom efter laget, det säger väl åtminstone en hel del. De senaste månaderna har man förlorat med 7-0 mot Portugal, 5-0 mot Bosnien och spelat 1-1 mot Malta. Inga imponerande resultat direkt och även om inte siffrorna blir detsamma ikväll så känns en förlust väldigt nära till hands..

Bortalaget för dagen är Grekland och de kommer ifrån en riktigt fin period med fyra raka segrar, dessa segrar har tagits mot Australien, Holland, Cypern och Gibraltar, framförallt är det matchen mot Holland som sticker ur där man skrällde rejält. Man har verkligen blandat och gett de senaste åren där man aldrig riktigt vetat vart man haft laget men kanske kan man ändra på den saken nu under VM-kvalet? I EM-kvalet så gick det verkligen åt skogen för laget där man faktiskt placerade sig sist tillslut efter en katastrofalt dålig insats trots att laget inte egentligen är så dåligt så att man ska komma sist.

När man får 1,80x pengarna på Grekland mot ett ofta väldigt dåligt Estland så tycker jag att det ska testas. Nej, Grekland har inte varit bra tidigare men nu har man faktiskt vunnit en del på slutet och truppen är bra mycket bättre en Estlands. Har man väl fått fart på spelet så ska det utan tvekan bli tre poäng ikväll för laget.