Match: Manchester United-Manchester City (Premier League) | Speltips: Ö2,5 | Odds: 2,10 | Spelstopp: 13:30 | Spelbolag: Bet365

Matchen hela världen snackar om, derbyt mellan Manchester United och Manchster City. Mourinho mot Guardiola. Vilken gigantisk match som väntar under lördagen. Matchen är så oförutsägbar att jag inte vågar syna 1X2-marknaden även om jag har en liten feeling på hemmalaget, istället måste jag bara testa målmarknaden och överspelet som lockar något oerhört.

Min tumregel är simpel, är det två offensivt starka lag (i det här fallet urstarka) som drabbar samman och jag blir erbjuden ett riktigt fint odds för överspelet, så måste jag syna. As simple as that. Här tror bolagen på en målsnål match men jag måste gå emot. Manchester har gått över 2,5-linan i alla tre matcher den här säsongen, United har bara lyckats med den bedriften i en match. Men jag tror man lyckas gör det här. Båda trupperna är så ruskigt starka, offensivt framför allt. Och då är jag väl medveten om att Aguero saknas, men man har en fullgod ersättare i Iheanacho som jag gillar starkt. Ynglingen har fått väldigt mycket beröm av Guardiola och det med all rätt sett till hur han presterat på den lilla speltid han fått. En annan spelare som levererat under Guardiola är Sterling, engelsmannen har gått från starkt kritiserad till att vara Manchester Citys bästa spelare under säsongen. För hemmalaget hittar vi ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic, som mer än allt vill sänka sin förre tränare. Nu missar Aguero tre matcher på grund av avstängning och svensken har ett gyllene läge att göra ett ryck i skytteligan.

Troliga startelvor:

De Gea – Valencia, Bailly, Blind, Shaw – Pogba, Fellaini – Juan Mata, Rooney, Martial – Ibrahimovic

Bravo – Clichy, Kolarov, Stones, Sagna – Delph, Fernandinho – Silva, de Bruyne, Sterling – Iheanacho

Så mycket offensiv kvalité. Kolarov väntas ta plats i mittförsvaret och jag tror det faktiskt gynnar överspelet.
Jag tror jag måste säga det igen, det är Mourinho mot Guardiola. Glöm bort allt som har med defensiv taktik att göra. Det här handlar om så mycket mer än bara tre poäng. Underläge för något av lagen och man kommer jaga mål som om livet stod på spel. Vi får hela 2,10 i odds för över 2,5 och jag synar alla dagar i veckan. Jag tror starkt på ett 2-1/2-2-resultat, lycka till vid rygg!