båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/10 kl 15.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Två lag med fin offensiv

  • Belgien öser alltjämt in mål

  • England kommer med formstarka spelare i anfallet som på senare tid levererat under för sina respektive klubbar

  • Offensiv fotboll att vänta

Revanschsuget England

England lär gå in på planen under söndagen med lust för revansch. Vi alla minns ju hur det såg ut i VM 2018, där England föll mot Belgien inte bara i gruppspelet men även i matchen om bronset. Där hade England inte speciellt mycket att säga till om, men här kommer man med andra omständigheter och jag tror på en fartfylld match mellan två starka lag. Svårt att utse en vinnare i matchen, men båda lagen har väldigt goda chanser att hitta nätet. England har en ruskigt bred offensiv full av kvalitet, däribland spelare som verkligen levererat på sistone för sina klubbar.

England gick segrande mot Wales senast med 3-0, där man hade ett stort övertag. Både Danny Ings och Dominic Calwert-Lewin nätade, två spelare som öst in mål för Southampton och Everton. På söndag väntas Harry Kane starta, Tottenham-anfallaren som stått för en utomordentligt bra start på säsongen med mängder av mål & assister. Det finns alltså rikligt med kvalitet i Englands offensiv, och med tanke på vilken typ av fotboll som väntar på söndag har jag svårt att se de rödvita gå mållösa.

Öser in mål

Det är inte direkt någon hemlighet att Belgien underhåller oss match ut och match in när det vankas landslagsfotboll. Med sin väldigt breda, sylvassa offensiv fullkomligt öser man in mål match efter match, helt klart en av de främsta offensiverna inom landslagsfotboll världen över. Visst, nu väntar tuffare motstånd än det man brukar ställas mot, men har svårt att se laget gå mållösa här. Man spelar riktigt offensivt och har spelare i världsklass såväl på mittfältet som uppe på topp, spelare som sällan misslyckas leverera för sitt land.

Belgien hade vunnit tolv raka matcher innan man ställdes mot Elfenbenskusten senast, en match som slutade oavgjort 1-1. Noterbart är dock att elvan var väldigt roterad – man kan ju såklart mycket bättre än så egentligen. När man möter England är det offensiv fotboll som gäller, två lag vars anfallsspel är betydligt bättre än defensiven. Här hittar båda lagen nätet – och vi bjuds på ett förvånansvärt högt odds på just det!

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 10/10 kl 15.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.