Match: HV71-Växjö | (SHL) | Speltips: Över 4,5 mål | Odds: 1,60  | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: 10Bet

Dagens sista speltips för min del blir på SHL där HV71 ställs mot Växjö i ett hett möte. Jag tror det blir målrikt!

Hemmalaget HV71 har startat säsongen på ett lysande sätt och har efter 13 omgångar 25 inspelade poäng som innebär att man placerar sig på en sjätteplats i tabellen. Förlusterna har kommit mot Frölunda, Örebro och Växjö, Brynäs, Luleå, i de övriga matcherna har man vunnit rätt “enkelt”. Man har exempelvis slagit Skellefteå med 7-1, Djurgården med 5-1, Färjestad med 4-1 och nu senast Brynäs med 4-2. Laget ser onekligen starkt ut i år och fortsätter man som man har startat har man möjligheten att nå långt, det är jag övertygad om. 11 av de totalt 13 SHL-matcherna man spelat i år har slutat med över 4,5 mål, i många fall mycket mer än så.

Bortalaget Växjö ligger strax bakom HV71 och har tagit 22 poäng men har spelat en match mer. Även Växjö har spelat väldigt målrika matcher på slutet och jag hoppas man gör det även idag.

Det är två lag som väldigt gärna vill vinna för att fortsatt hänga med i toppen. Båda lagen spelar ofta målrika matcher och jag tror det blir så även idag. Jag testar över 4,5 mål till 1,60x pengarna!