Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Burnley löser underspelet spelet i nio av de tio senaste, i vilka man snittat 1,6 mål per match

  • Manchester United har varit ruskigt bra på bortaplan under säsongen med sex vinster och ett kryss

  • Manchester United har vunnit fyra av sina fem senaste ligamatcher

  • Burnley har mäktat med blott nio mål framåt på femton ligamatcher – här lär man inte vara något större hot framåt

Blir tufft!

Inför tisdagens möte hittar vi Burnley på en sextondeplats i tabellen, fem poäng ovanför nedflyttning. Som vanligt spelar man knappast den mest attraktiva fotbollen, man spelar defensivt och håller nere på siffrorna. Tre av lagets fyra vinster denna säsongen har varit med 1-0 och undantaget var fortfarande med uddamålet; 2-1. Har därför svårt att se tisdagens tillställning bli särskilt underhållande i form av målproduktion. Burnley är tuffa att möta på Turf Moor och man besegrade ju faktiskt Manchester United där förra säsongen. Nu är det däremot ett helt annat United som kommer på besök, ett United som dessutom levererar som aldrig förr på bortaplan.

Burnley löser underspelet i nio av de tio senaste matcherna, nämnvärt är då att man haft ett snitt på ruskigt låga 1,6 mål per match. Man har endast mäktat med nio mål framåt på femton ligamatcher, har svårt att se laget hota Manchester United offensivt här.

Hämtar tre poäng

Manchester United stod ju som bekant för en svag start på säsongen, men nu har man krigat sig upp i tabellen och erkänts vara titelkandidater av många. Tar man poäng på tisdag hoppar man upp på en förstaplats i Premier League – väldigt imponerande. Formen inför bortamötet på Turf Moor är dessutom fullt godkänd. Fyra vinster i de fem senaste ligamatcherna, en förlust i cupen mot Manchester City och nu senast avancemang i FA-cupen efter vinst mot Watford. Offensiven har däremot inte varit lika pigg som tidigare under säsongen. Visst, man roterade en del nu sist men fyra mål framåt på fyra matcher är inga siffror man brukar noteras för.

Här räknar jag med att Manchester United fortsätter sitt fina spel på resande fot, samtidigt som Burnley ser till att hålla nere på siffrorna så som man gjort under hela säsongen.

0-2?

Speltips.se ger tipset:

manchester united & under 3,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.