Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sheffield United har gått vinstlösa i hela 17(!) ligamatcher.

  • Spelet satt i samtliga två inbördes möten förra säsongen.

  • Sheffield har endast gjort åtta mål på 17 ligamatcher.

  • Newcastle har tagit några tunga skalpar och hittas åtta poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

  • Newcastle har också en dålig form men gästerna har haft ett tufft spelschema där de ställts mot Liverpool, Man City och Leicester.

Mardrömslik säsong

Under tisdagen är det äntligen dags för engelska Premier League igen. Undertecknad riktar blickarna mot mötet som drar till sig minst intresse av de tre PL-matcherna, nämligen Sheffield United mot Newcastle. Hemmalaget Sheffield United har haft en mardrömslik säsong hittills och mycket talar för en nedflyttning redan nu.

Sheffields svaga säsong är ändå en chock med tanke på fjolårets fina niondeplats. Men ett par viktiga spelare lämnade klubben och Wilder har inte lyckats fylla dessa tomrummen. Hemmalaget har varit bedrövliga och hittas alltså längst ner i tabellen efter 17:e spelade omgångar. Sheffield har fortfarande inte vunnit någon ligamatch den här säsongen – deras facit lyder alltså två oavgjorda och hela 15 förluster. Klubben lyckades visserligen slå Bristol Rovers med 2-3 i helgens cupmatch, men tisdagens motståndare håller en betydligt högre nivå. Sheffield får klara sig utan Berge och O’Connell som dras med långtidsskador.

Bekvämt avstånd

Det råder desto mer lugn i bortalägret efter 17 spelade omgångar. Newcastle har blandat och gett den här säsongen men har i det stora hela presterat på en klart godkänd nivå. Newcastle hart tagit flera tunga skalpar med deras låga försvarsspel och hittas på en 15:e plats för stunden. De har hela åtta poäng ner till nedflyttningsplats.

Newcastle besitter en urusel form just nu men det bekväma avståndet ner till Fulham skapar en mindre pressad situation. Steve Bruce såg några klara förbättringar i cupmatchen mot Arsenal och nämnde även att laget vilade ett par spelare inför tisdagen. Nyförvärvet Callum Wilson var en av spelarna som vilades, engelsmannen har varit Newcastles främsta anfallsvapen den här säsongen. Gästerna har visat upp en klart bättre nivå under säsongen och vi tror att Bruce mannar mäktar med minst ett kryss under tisdagen.

Speltips.se ger tipset:

X2 hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 11/1 kl 11.58

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.