SPELTIPS 13/1 inför Färjestad - Karlskrona: Överspelet i första perioden plockas - Speltips.se

SPELTIPS 13/1 inför Färjestad – Karlskrona: Överspelet i första perioden plockas

///SPELTIPS 13/1 inför Färjestad – Karlskrona: Överspelet i första perioden plockas

SPELTIPS 13/1 inför Färjestad – Karlskrona: Överspelet i första perioden plockas

Match: Färjestad BK – Karlskrona HK(VM-kval) | Speltips: Färjestad över 0.5 i första perioden | Odds: @1.50 | Units:3/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 15:15

Fint värde hittas i hemmalaget mot jumbon under lördagseftermiddagen!

Färjestad har dippat efter den fantastiska starten

Färjestad inledde serien riktigt bra och hade vid ett tillfälle åtta raka segrar, man låg då etta i tabellen. På slutet har man haft det tyngre och nu senast tappade man en 2-0 ledning till en 2-3 förlust. Men något man har varit bra på den här säsongen, är att göra mål i första perioden. 22 av 35 matcher har Färjestad lyckas mäkta med minst ett mål i första perioden, vilket är smått 62,8 % av lagets matcher.

Med andra ord, fint värde hittas på att hemmalaget mäktar med minst en kasse mot Karlskrona i första perioden. Faktum är att Färjestad är det lag som gör flest mål i hela SHL. Dessutom har man löst spelet i fyra av de fyra senaste mot just Karlskrona. Att vi får 1.50 på ett Färjestadsmål i första perioden är taget alla dagar i veckan.

Karlskrona ligger sist

Nu senast förlorade Karlskrona mot Växjö, och i samband med det halkade man ner på jumboplatsen i tabellen. Karlskrona har försökt prioritera defensiven, men i samband med det har offensiven blivit lidande och man har bara gjort 67 mål totalt den här säsongen, vilket ger laget ett snitt 1,97 mål/match. Det håller givetvis inte om man vill vinna hockeymatcher.

Speltipset då? Jo, det löser Karlskrona i 17 av sina 34 matcher den här säsongen, det vill säga i hälften av matcherna får man minst ett mål emot sig i första perioden. Ett tydligt mönster är också att mot lag som har bra offensiver har man haft det tufft att hålla tätt i första perioden. Att Karlskrona släpper in minst ett mål i första perioden spelas till 1.50 hos Unibet. 3/5 unit investeras.

Speltips: Färjestad över 0.5 mål i första perioden

Mitt speltips blir idag att Färjestad mäktar med ett mål i första perioden. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Färjestad har gjort mål i första perioden i 62,8 % av sina matcher.

  • Karlskrona släpper in minst ett mål i första perioden i 50 % av sina matcher den här säsongen.

  • Färjestad har löst spelet mot Karlskrona i de senaste fyra matcherna lagen emellan

  • Färjestad har gjort flest mål i hela SHL

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger fina 1.50 för ett Färjestadsmål i första perioden. Jag väljer att lägga 3/5 Units!

Rygga till 1.50 hos Unibet
Skrivet av |2018-01-12T23:11:54+00:0012 januari, 2018|Ishockey, SHL|0 kommentarer
Social Media & Content Manager här på Speltips.se. Följer nästintill all sport dagligen men i synnerhet Ishockey, fotboll och innebandy. Spelar mycket på NHL, SHL, Svensk innebandy samt Europeisk toppfotboll.

Lämna gärna en kommentar