SPELTIPS 13/1 inför Luleå HF - Rögle BK: Spelarspecial dukas fram - Speltips.se

SPELTIPS 13/1 inför Luleå HF – Rögle BK: Spelarspecial dukas fram

///SPELTIPS 13/1 inför Luleå HF – Rögle BK: Spelarspecial dukas fram

SPELTIPS 13/1 inför Luleå HF – Rögle BK: Spelarspecial dukas fram

Match: Luleå HF – Rögle BK (SHL) | Speltips: B.Lerg att göra poäng | Odds: @2.10 | Units:0.5/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 15:15

Dags för SHL och vi dukar fram en fin spelarspecial!

Luleå jagar slutspel

Slutspelsjagande Luleå ligger för närvarande tia i tabellen. Senast stod man för en riktigt bra bortamatch mot Malmö och till slut vann man efter förlängning. Två viktiga poäng inkasserades. Under lördagseftermiddagen tar man emot Rögle, nästjumbon, som varit ett av seriens formstarkaste lag de senaste omgångarna och klättrat i tabellen för första gången sedan serien startade.

Såhär långt släpper laget in 2,48 mål i snitt och mot ett Rögle lär man släppa in minst två puckar bakåt. Rögle som har varit starka i offensiven såhär långt har några riktigt fina spetsspelare i Bryan Lerg, Juhamatti Aaltonen och Edwin Hedberg. Det är dem som står för poängen framåt och att Bryan Lerg står i 2.10 i odds för att göra minst ett mål/assist är för mig helt ofattbart med tanke på hans form.

Rögle har rest sig

Tränarbytet från Anders Eldebrink till Cam Abbott har gjort Rögle gott. Nu spelar Rögle som det vore sitt livs sista match varje match och man offrar sig verkligen för varandra. Det känns som att spelarna har köpt Abbotts spelidé rätt av. Dessutom har man plockat in försvarsgeneralen Janne Jalasvaara, som styrt upp det där bak. Men också Stephen Perfetto, som är en hårt jobbande powerforward som producerar framåt.

Precis som jag nämnde ovan känns det som Rögle är på gång uppåt i tabellen och man jagar Mora, som ligger två poäng före på säker mark. I eftermiddag möter man Luleå, ett lag man haft det väldigt tufft för de senaste åren. Bara en av de fem senaste matcherna lagen emellan har slutat i vinst. Vänder man på den trenden idag? Rögle lär prioritera defensiven i den här bortamatchen, men i takt med att offensiven har varit vass och att man har ett av seriens bästa powerplay, så tror jag att poängspelarna kommer komma med i målprotokellet.

Bryan Lerg, lagets sniper, har stått för fjorton mål hittills den här säsongen och är med den noteringen bäst i hela Rögle poängmässigt. Han är dessutom i rykande het form med sju poäng på de senaste fem matcherna. Att han gör minst ett mål/assist spelas till 2.10 i odds hos Unibet. Jag investerar 0.5/5 units. Lycka till vid rygg!

Speltips: Lerg att göra minst en poäng

Mitt speltips blir idag Schweiz över 4.5 hörnor. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bryan Lerg har gjort sju poäng på senaste fem matcherna

  • Lerg leder lagets interna poängliga

  • Lerg ligger åtta i hela skytteligan i SHL

  • Rögle spelar helt annorlunda ishockey nu jämfört med under Eldebrink

  • Rögle är revanschsugna på Luleå efter fyra förluster på de fem senaste inbördesmötena.

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger hela 2.10 för Lerg att göra poäng. Jag väljer att lägga 0.5/5 Units!

Rygga till 2.10 hos Unibet
Skrivet av |2018-01-13T13:17:38+00:0013 januari, 2018|Ishockey, SHL|0 kommentarer
Social Media & Content Manager här på Speltips.se. Följer nästintill all sport dagligen men i synnerhet Ishockey, fotboll och innebandy. Spelar mycket på NHL, SHL, Svensk innebandy samt Europeisk toppfotboll.

Lämna gärna en kommentar