SPELTIPS 13/3 inför Washington Capitals-Winnipeg Jets: Ryssen i fokus!

Washington Capitals tar emot Winnipeg inatt – vi dukar fram en finfin spelarspecial!

Match: Washington Capitals-Winnipeg Jets (NHL) | Speltips: Ovechkin gör poäng | Odds: 1,55 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 00:00

Washington trivs hemma mot Winnipeg

En mycket intressant möte stundar inatt – Washington Capitals tar emot Winnipeg Jets. Upplagt för en målrik historia? Inte helt otänkbart då båda lagen har sina styrkor i offensiven. Hemmalagets Ovechkin och bortalagets Laine parkerar på 40 gjorda mål vardera – intressant match i matchen!

Fem raka hemmavinster har Washington plockat mot Winnipeg Jets, givetvis håller jag hemmalaget som knappa favoriter även inatt. Formen är svårbedömd med tre vinster och tre förluster på de sex senaste matcherna, skall dock tilläggas att samtliga tre förluster inkasserats på resande fot. Hemma i Capital One Arena är Caps ruskigt starka med 23 vinster av 34 möjliga. Senast inkasserades en blytung 2-0-seger borta mot San José Sharks, en seger som definitivt stärker ett smått sargat självförtroende. Är Caps tillbaka på vinnarspåret för att stanna?

Winnipeg Jets är ett lag som övertygat stort på mig den här säsongen. Det är framför allt hemmaspelet som stuckit ut – 24 hemmavinster av 33 möjliga och ett målsnitt på 3,88 mål/match. På resande fot har det gått desto tyngre med 17 vinster och 18 förluster på 33 spelade bortamatcher. Efter fyra raka segrar åkte laget på en 2-1-förlust borta mot Philadelphia Flyers senast, föga förvånande stod Laine för Jets enda mål. Mål i fem raka matcher för finländaren – formtopp deluxe. På senare år har Jets haft det svårt i Capital One Arena, där man förlorat de fem senaste mötena mot Capitals. Statistik som givetvis måste finnas med i ekvationen.

Spelarspecial dukas fram

Jag förväntar mig en öppen historia med målmöjligheter åt båda hållen – visserligen håller jag hemmalaget som knappa favoriter, men jag väljer att undvika 1X2-marknaden. Istället siktar jag in mig på en vass spelarspecialare. Ovechkin att göra minst en poäng i matchen spelas till 1,55 gånger pengarna hos Unibet.

Firma Ovechkin-Kuznetsov (42 mål, 32 assist/20 mål, 44 assist) ligger för det mesta bakom allt i anfallsväg för Washington. Den ryska duon har dock gått poänglösa i de tre senaste matcherna, vilket givetvis inte hör till vanligheterna. Skall tilläggas att det sett bra ut rent spelmässigt, dock har skärpan svikit en aning, inte minst för Ovechkin som verkligen bränt lägen han väldigt sällan bränner. Inatt förväntar jag mig att hemmalagets ryska duo höjer sig rejält. Skytteligaledaren Ovechkin, 40 mål, ställs mot tvåan i skytteligan Laine, även han med 40 mål på sitt konto. Den duellen skall vinnas till varje pris.

Jag ser Ovechkin med fina poängmöjligheter i matchen, spelar därmed ryssen som poänggörare till 1,55 gånger smeten. Mål, assist eller andra-assist krävs för att spelet skall sitta.

Speltips: Ovechkin gör minst en poäng

Skytteligaledaren Ovechkin har gått poänglös i de tre senaste matcherna, det hör inte till vanligheterna. Förväntar mig att ryssen taggar till rejält inatt när tvåan i skytteligaledaren, Patrick Laine, står för motståndet med sitt Winnipeg Jets.

  • Ovechkin toppar skytteligaledaren med 40 mål (samt 32 assist) på 68 spelade matcher

  • En fullt motiverad Ovechkin när Patrick Laine, tvåa i skytteligan med samma antal mål, står för motståndet

  • Washington är ruskigt hemmastarka med 23 hemmavinster av 34 möjliga, lägg därtill ett målsnitt på 3,18 mål/match

  • Washington har vunnit de fem senaste hemmamötena mot Winnipeg Jets, i samtliga fem matcher har man mäktat med minst fyra mål framåt. I tre av dessa matcher har Caps dessutom mäktat med fem mål framåt

Ovechkin att göra minst en poäng klickas till 1,55 gånger degen hos Unibet – 2U investeras.

Rygga till 1,55 hos Unibet

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Skrivet av |2018-03-12T11:29:02+00:0012 mars, 2018|Ishockey, NHL|0 kommentarer
Content & Community Manager här på Speltips.se. Jag är huvudansvarig för betting communityn på Facebook, där ni även kan hitta mig på daglig basis. Jag ansvarar bland annat för samtliga tävlingar och kampanjer, samtidigt upprätthåller jag en daglig kontakt med medlemmarna i communityn och besvarar alla typer av frågor eller funderingar med koppling till betting i sin helhet. Har även mångårig erfarenhet av att skriva djupgående och välanalyserade speltips samt nyhetsartiklar av olika slag.

Lämna gärna en kommentar

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok