SPELTIPS 14/3 inför Juventus – Atalanta: Maxspelet måste spelas

Mitt i Champions League stimmet spelas det en viktigt match vid sidan om. Juventus tar emot Atalanta i en match som vid förlust kan resultera i att Juventus förlorar förstaplatsen till Napoli nästa runda.

Match: Juventus – Atalanta (Serie A) | Speltips: Juventus matchvinnare | Odds: @1.44 | Units: 5/5 | Spelbolag: Betfair | Spelstopp: 18:00

Il grande Juventus

I skrivande stund har laget från Turin 1 match mindre spelad än förstaplatskonkurrenten Napoli och poängmässigt skiljer det endast 1 poäng. Man har en formidabel säsong i ryggen. 23 vinster, 2 oavgjorda och 2 förlorade. Formen är lika grön som man kan förvänta sig från fantastiska Juve. För att hitta senaste förlusten i Serie A får vi leta oss tillbaka ända till 19/11-2017 då man förlorade på bortaplan mot Sampdoria med 3-2. Vi får gå tillbaka fem veckor från detta för att hitta senaste förlusten på hemmaplan vilket var en 1-2 förlust mot Lazio. ’The old lady’ har en fin följd av 11 vunna matcher i rad. Man har nyligen spelat färdigt sin del av denna runda i Champions League då man slog ut Tottenham, detta var säkerligen en stor lättnad och glädje för laget då engelskmännen i första mötet lyckades göra två mål på bortaplan och matchen slutade 2-2. Andra mötet vann italienarna med 1-2 och kvalificeringen till kvartsfinalen är ett faktum.

Utslaget och avhängt Atalanta

Atalanta håller för tillfället, med liten marginal, ett grepp om 8e platsen med 41 poäng. Ovanför har vi Sampdoria på 44 poäng och under finner vi Fiorentina med 38 poäng. Båda dessa med en match mer spelad. Det finns en chans att man lyckas klättra upp på 6e plats och ta platsen för kvalspel till Europa League. Jag uppskattar däremot denna chans till väldigt liten för det innebär att både Milan och Sampdoria behöver tappa en del poäng över resterande matcher samtidigt som Atalanta presterar bättre – något jag inte tror kommer hända. Sett till hela säsongen har man blandat och gett, man har presterat både bra och dåligt. För tillfället ser facit ut enligt följande; 11 vinster, 8 oavgjorda och 7 förluster. Senast kommer man ifrån en bortaplansvinst mot Bologna efter ett sent mål i 83’ minuten – en match som man inte övertygade i. Utöver detta är formen på senaste inte jättevacker. 2 förluster och 3 oavgjorda på de senaste 5 matcherna. Båda förlusterna har skett på hemmaplan varav den ena var i cupen mot Juventus. Man lyckades inte knipa en vinst mot Dortmund efter att ha haft ledningen ända fram till 84’ minuten då den väntade kvitteringen kom. Man är alltså utslagna ur Champions League och har endast små chanser för att få spela vidare i Europa nästa säsong – detta drar ner hela lagmoralen och inställningen är låg.

Speltips: Juventus vinner matchen

Juventus vill garanterat inte göra säsongsavslutningen mer spännande än vad det är nödvändigt, det är endast seger som gäller i denna match för att behålla avståndet till Napoli. Man har blivit boostade från segern i Champions League och har en otroligt fin form. Jag kan inte hålla mig ifrån att spela med maxinsats på att Juventus vinner matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Juventus har 11 raka vinster.

  • Juventus krigar för att behålla förstaplatsen.

  • Juventus har endast släppt in 1(!!!) mål på 10 matcher och gjort 21 mål.

  • Atalanta har inte vunnit sedan 4/2-2018.

Högst odds hittar jag hos Betfair som ger hela 1.44 för det raka spelet. Min investering i detta spel blir 5/5 units, det vill säga maxinsats!

Rygga till 1.44 hos Betfair

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Skrivet av |2018-03-13T19:11:01+00:0013 mars, 2018|Fotboll, Serie A|0 kommentarer
Jakob har skrivit på sajten sedan början av 2018. Han har ett öga på handbollsvärlden efter att själv spelat i flera år. Utöver handbollen spelas det mycket på Premier League, La Liga och Ligue 1.

Lämna gärna en kommentar

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok