Match: Toulouse-Monaco (Ligue 1) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 2,05 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: CherryCasino

Dags för europeisk fotboll igen, riktar blickarna mot Ligue 1 och det intressanta mötet mellan Toulouse och Monaco som kan bjuda på en hel del mål.

Toulouse och Monaco är två lag som verkligen imponerat i säsongsinledningen, lagen befinner sig på en fjärdeplats respektive andraplats i tabellen. Monaco framför allt har varit riktigt heta med fem vinster, ett kryss och en förlust på de sju senaste, och senast innan uppehållet krossade man Metz på bortaplan med hela 0-7. Förväntar mig en mycket underhållande match här som faktiskt känns målrik på förhand.

I sju av Monacos åtta matcher under säsongen har överspelet suttit, en indikation på att man brukar bjuda på målrika tillställningar. Även Toulouse brukar bjuda på tufft motstånd hemma, fråga PSG som fick smaka på en 2-0-förlust för två omgångar sedan. Lagens tre senaste möten har slutat 0-4, 1-1, 1-4. Till 2.05 måste jag bara prova överspelet som verkligen lockar, Toulouse tror jag inte går mållösa och att Monaco sätter minst ett-två mål bör inte vara någon omöjlighet.

Över 2,5 synas till 2,05, lycka till vid rygg!