Match: Jönköping-Östersund (Allsvenskan) | Speltips: Under 2,5 | Odds: 1,80 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Bet365

Ett intressant och lurigt möte väntar när Jönköping tar emot Östersund på hemmaplan, ett möte mellan två lag som kommer från två storvinster senast.

Det är ganska jämt mellan de båda nykomlingarna. Jönköping befinner sig på en 8:e plats i tabellen, och strax bakom på en 9:e plats finner vi Östersund. Båda lagen är obesegrade i deras två senaste matcher, och senast tog båda lagen varsin seger genom att fullkomligt krossa motståndarna. Jönköping krossade Falkenberg borta med hela 5-0 och Östersund ville inte vara mycket sämre, som tog revansch mot Sundsvall hemma och vann med hela 4-0. Styrkebesked!

Här väljer jag ändå att sikta in mig på underspelet. Lagens fyra senaste inbördesmöten har varit målsnåla, med resultaten 0-1, 1-0, 0-1 och 1-1. Östersund brukar ta sina poäng på hemmaplan, borta är man ganska svaga med en seger på åtta försök och endast åtta gjorda mål framåt. För Jönköpings del är man ett väldigt målsnålt hemmalag, sju av lagets åtta hemmamatcher har slutat med under tre mål. Här kan vi förvänta oss ett Östersund som för matchen i vanlig ordning, och ett hemmalag som ligger disciplinerat och organiserat. Goda förutsättningar för en målsnål match. Till oddset 1,80 måste jag testa underspelet, trots att jag älskar att syna överlinor. Lycka till!