Manchester United ställs inför ytterligare ett utslagsmöte i cupspel. Denna gången i FA Cupen när man gästar Wolves i kvartsfinal. Manchester United är i mycket god form och trots förlusten senast mot Arsenal ses framtiden som ljus. Titlarna börjar närma sig sakta men säkert och detta är Uniteds chans på en inhemsk titel den här säsongen, avancemang är på god väg och här skall man lösa det, trots att Wolves är ett bra skrällgäng.

Match: Wolves – Manchester U (FA Cupen) | Speltips: Manchester United går vidare | Odds: @1.68 | Units: 2/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 20.55

Skrällchans eller ej

Det slutade 0-0 när lagen möttes sist – då var Manchester United inte samma motstånd som man är idag. Wolves är ett starkt lag i år och har gått lite överraskande bra i ligaspelet. Man hotar om en Europaplats och fick 1-1 mot Chelsea senast, en vinst där och man hade satt press på Chelsea ordentligt. Det var ett sent mål som kvitterade drömmarna om seger och man fick nöja sig med en poäng. Nu gästar Manchester United, det nyblivna kvartsfinal laget i Champions League är i stort slag och kommer ge Wolves ett riktigt motstånd här.

0-0 senast som jag nämnde och Wolves är absolut ett lag som kan skrälla sig vidare här. Men i stundens hetta känns Manchester United numret större och även dom är ute efter ett avancemang. Wolves har en ligaplacering att tänka på och med få poäng bakom är fokuset större än aldrig. Det är två lag som möts som båda kan tänka sig att vila spelare inför viktigare matcher, men också två lag som kan gå för fullt i dessa typer av matcher. Wolves får det tufft på hemmaplan, det kan mycket väl gå till ett avgörande efter 90 minuter, men United drar längsta strået.

Formen är kvar

Manchester United har fått motstånd i Champions League, det blev tillslut Barcelona som blev lottat som nästa motstånd. Det är en väldigt tuff uppgift man har framför sig i världens finaste turnering. Men innan dess har man en annan kvartsfinal att tänka på och det är dagens match mot Wolves. Manchester United kommer ifrån 0-2 mot Arsenal och fick se sin fina form besegras tillslut. Det starka resultat man fixade tidigare i veckan i Champions League fick man betala för när det stod viktiga poäng på spel i ligan. Manchester United kommer inte tappa formen, det ser oerhört stabilt ut under Solskjaers ledning och Wolves härnäst blir loket på ett nytt segertåg.

Wolves har gått bra under säsongen och har skrämt många storklubbar. Manchester United har rest sig efter tränarbytet och ser ut som ett helt nytt lag. Man är återigen ett storlag och ett lag man kan räkna med, titlarna skall tillbaka och Solskjaer är fast bestämd att gå för varenda en av dom. FA cupen ses som en prioritet och man tar en match i taget innan Barcelona-dubbeln. Det är samma fokus på denna match som de viktiga som väntar framöver. Wolves blir en fin utmaning och det skall bli kul att se om Solskjaer går för en lika stark elva som i mötena mot PSG och Arsenal. Man är numret större och har råd med vila på vissa spelare. Lukaku är i fin form trots att han gick mållös senast, United löser steken och går vidare till semi.

Speltips: Man United går vidare

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Manchester United löste 1-1 i ligan här och är i betydligt bättre slag nu än då.

  • Manchester United jagar titlar och Solskjaer är fast besluten att gå för FA Cupen.

  • Manchester United har bara förlorat 2 av sina 18 senaste matcher.

  • Manchester Uniteds formkurva fortsätter gå framåt, trots förlusten mot Arsenal ser det lovande ut.

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger 1.68. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.68 hos Unibet

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.