Jag väljer att spela på mål i första halvlek i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Öppen historia efter lagens första omgång.

  • Två lag med kvalitet i det offensiva.

  • Turkiet har kvalitet att gå framåt, kommer inte bli lika nedtryckta som mot Italien.

  • Wales har ett starkt omställningsspel om Turkiet skulle få äga matchbilden.

  • Många duktiga på fasta situationer.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Över 0.5 mål i första halvlek hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt för seger

Italien pulveriserade Turkiet i premiärmatchen för bara några dagar sedan. Det blev inte den premiär som turkarna hade hoppats på. Nu har man kniven mot strupen istället och Wales är ett lag som man måste slå. Turkiet har ett mycket talangfullt lag på pappret och alla möjligheter att vända runt detta till något positivt, dessutom har man nu de två lite enklare motstånden kvar. Två segrar och man är helt plötsligt tillbaka på ett spår där man räknar med laget i framtiden. Jag höll Turkiet väldigt högt inför premiären och kommer fortsätta att göra detta. Det här är ett lag som stabiliserat sin defensiv genom åren och när man har spelare som Kabak på bänken talar det för något.

En spelare som blir helt avgörande för Turkiet i mötet mot Wales är Milans Hakan Calhanoglu, en spelare som kommer styra det mesta i offensiven och som skall styra och ställa hur bollen går i Turkiets lagdelar. Det här blir en viktig pusselbit för Turkiet men också en minst lika viktig pusselbit för Wales att ta bort. Jag tror på en betydligt mer öppen match den här gången när båda dessa lag hade premiären som fanns mer att önska från. Viktiga poäng på spel för bägge.

Öppen historia

Wales klarade av Schweiz-monstret och löste en poäng i premiärmatchen. En poäng som kan bli väldigt viktig, men också det som talar för misslyckandet i slutändan. Allt beror på den här matchen. Skulle man ta samtliga tre poäng mot Turkiet så är man helt plötsligt väldigt bra ute inför den avslutande omgången mot Italien. Fyra poäng skulle nämligen räcka ganska långt, beroende på hur starkt Schweiz går. Wales har, till spelets glädje, väldigt mycket fin offensiv kvalitet och snäppet lägre kvalitet bakåt. Jag tror att man har chans att bli rejält straffade bakåt, men också att man har goda chanser framåt. Det här blir en öppen match, jag ser inget av lagen ställa sig i försvarsposition här.

Jag ser detta som en öppen match helt enkelt. Det kommer inte bli en mållös match och jag hoppas/tror att man går ut och kör från första stund. Det är två lag som är ute efter alla tre poäng på ett relativt desperat sätt. Turkiet kommer att ställa frågor till Wales. Framåt!

Speltips Turkiet – Wales: Högsta oddsen

Topp 5 bolag med odds

fotboll, em
|
units: 2/5 - spelstopp: 18:00
Turkiet - Wales
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.