Speltips:

Jag väljer att spela St Louis Blues ML i den här matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/12 kl 19.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Blues har vunnit två raka matcher på hemmais som start på sina fyra raka man spelar på hemmais.

  • Blues har vunnit tre raka matcher när man varit på hemmais mot Colorado Avalanche.

  • Första bortamatchen efter en rad hemmamatcher kan vara jobbigt vilket gör att det här är ett mardrömsmotstånd för Colorado.

Otrolig upphämtning

St Louis Blues har börjat sitt fyra matcher långa hemmaschema på bästa sätt, två raka segrar har det blivit. Nu senast stod man för en otrolig upphämtning och gjorde fyra obesvarade mål i den tredje perioden efter att ha legat under med 3-0 för att ta en 4-3 seger mot Chicago Blackhawks i Enterprise Center under natten till söndag. Försvararen Justin Faulk gjorde det avgörande målet med 2:26 kvar av matchen med ett skott från den vänstra tekningscirkeln efter en pass av Robert Thomas som stod för tre assister. Detta var den andra gången i Blues historia som man hämtat upp ett underläge på minst tre mål i den tredje perioden, senaste gången detta hände var mot Toronto Maple Leafs år 2000 där man hämtade upp hela 5-0 till att vinna med 6-5.

Tyler Bozak gjorde två mål och Jordan Binnington stod för 19 räddningar för St Louis som nu är 20-8-6 den här säsongen. Ett bra självförtroende efter upphämtningen samt att man vunnit tre raka mot Colorado på hemmais gör att jag tror man kommer vinna den här kampen.

Nio matcher lång poängsvit

Det var inte de bästa tre raka hemmamatcherna som Colorado har spelat men man fann sig själva med att karva ut två segrar och fem av sex möjliga poäng den gångna veckan. Nu senast så slog man New Jersey Devils med 3-1 efter mål utav Gabriel Landeskog, Valeri Nichuskin och Nathan MacKinnon. MacKinnons mål blev den definitiva spiken i kistan när han med 32 sekunder kvar av matchen slog in 3-1 i öppen kasse vilket också innebar att Colorado nu har tagit poäng i nio raka matcher. Det är samma poängsvit som Calgary Flames har på samma resultat 8-0-1.

Calgary är också det enda laget som lyckats slå Avalanche på de tre senaste veckorna när man vann med 5-4 efter övertid under natten till tisdag. Nu beger man sig ut på resande fot och det är mot tuffast tänkbara motstånd. Tre raka torsk har det blivit i Enterprise Center.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/12 kl 19.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.