Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lagen möttes i cupspelet nyligen, där Burnley gick segrande med 3-0

  • Fulham har en vinst i ligan sett till de tretton senaste matcherna

  • Fulham gör en svag säsong och placerar sig under nedflyttningsstrecket efter att ha vunnit blott tre ligamatcher av tjugotre möjliga

  • Burnley har en resultatrad på 3-1-2 de sex senaste trots att man stött på Chelsea, Manchester City och Liverpool

  • Inbördes möten på Turf Moor talar för Burnley

Komfortabel seger senast

Lagom innan Champions League drar igång under onsdagen har vi alltså ett möte i Premier League att se fram emot. Burnley och Fulham gör upp om viktiga poäng i nedflyttningsstriden, där Fulham alltjämt placerar sig under nedflyttningsstrecket. Här är det som upplagt för ett jämnt möte mellan två lag som inte bara ligger på ungefär samma nivå, men som dessutom kommer med fullt godkänd form. Undertecknad håller dock Burnley som snäppet vassare här, samtidigt som man drar nytta av hemmafördelen.

För inte speciellt länge sedan lyckades Burnley med något som ingen annan hade gjort på flera säsonger – besegra Liverpool på Anfield i ligaspelet. Sedan dess har det gått rätt bra för Burnley, som utöver förluster mot Manchester City och Chelsea har besegrat Aston Villa, spelat kryss mot Brighton och nu senast på komfortabelt sätt hämtat tre poäng mot Crystal Palace.

Tre vinster av 23 möjliga

Fulham verkar göra sin session i Premier League kort, precis som förra gången. Med drygt femton omgångar kvar ligger man fortsatt under nedflyttningsstrecket och man har en rätt bra bit upp till säker mark. Man är även ute ur FA-cupen efter att ha förlorat mot just Burnley för ett par veckor sedan, då mötet slutade 3-0. Det går inte speciellt bra för Fulham med andra ord, det hade förvånat om man lyckas stanna kvar i engelska högstadivisionen efter den här säsongen. Tre vinster över 23 omgångar är inte tillräckligt bra för Premier League, en vändning måste komma snarast om man ska ha någon chans på nytt kontrakt.

Fulham besegrade dock Everton i senaste omgången, och har en resultatrad på 1-3-1 de fem senaste. En form som pekar uppåt jämfört med vad vi fått se av laget tidigare under säsongen – jag väljer därmed att hålla nere på insatsen.

Speltips.se ger tipset:

burnley dnb hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 16/2 kl 16.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.