Match: AIK-Tingsryd | (HockeyAllsvenskan) | Speltips: Tingsryd ML | Odds: 2,30 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Coolbet

AIK placerar sig i skrivande stund i botten av tabellen med sina 46 poäng, endast sex poäng skiljer ned till nedflyttningsplatsen. Formen är inte heller den lysande då man förlorat mycket matcher det senaste och har i stort sett endast vunnit mot lag som ligger under mitten i tabellen. Dessutom saknar AIK tre spelare ikväll, dock vet jag inte hur länge dessa varit skadade eller vilken kvalité de håller.

Tingsryd är riktigt bra just nu och har varit det under hela säsongen i stort sett. Visst, det har blivit några förluster under de senaste matcherna men då får man ha i åtanke att de kommit mot bra lag. Tingsryd ligger nu på en tredjeplats men en bit bakom serieledande Mora IK vilket betyder att matchen ikväll blir mycket viktig för framtiden.

Ett topplag som Tingsryd ska ha alla möjligheter att ta tre nya viktiga poäng i kampen om topp två. Man har sett riktigt vassa ut under hela säsongen och har under de två senaste matcherna stått för två imponerande insatser. När man då möter ett relativt formsvagt AIK som inte presterat särskilt bra under någon del av säsongen så är oddset 3,10x i överkant. Jag kommer testa Tingsryd ML till fina 2,30x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet