Match: Brighton-Wolverhampton (Championship) | Speltips: Under 2,5 | Odds: 1,75 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Brighton tar emot Wolverhampton i ligaspelet och det ser ut att bli en tight och jämn drabbning. Det tenderar att sluta målsnålt när dessa lag drabbar samman och jag testar underspelet.

Brighton har startat säsongen ganska fint, en fjärdeplats har man parkerat på inför matchen vilket är klart godkänt. Wolves däremot har inlett lite svagare, en tolfteplats befinner man sig på men lägg på minnet att det är en otroligt jämn tabell, endast sex poäng skiljer laget åt. Brighton har på tolv omgångar gått under 2,5-linan i sju matcher, 58,3% av matcherna. Wolverhampton har gått under 2,5 i sex av tolv matcher, vilket är exakt 50% av matcherna. Som ni ser är det väldigt jämt i statistiken, så varför tror jag på underspelet? Den sista stöten var inbördesstatistiken mellan lagen, som jag nämnde innan tenderar det att sluta målsnålt när dessa lag drabbar samman – hela 12 möten lagen emellan har vi bjudits på genom åren, och 10 (!) av dessa matcher har gått under 2,5, de fem senaste mötena inkluderade.

Dessutom släpper Brighton inte in så värst många mål, endast nio insläppta under hela säsongen. Förväntar mig en låst matchbild med ett Brighton som går för segern och ett Wolverhampton som ligger på kontring. Ska vi säga 1-1 delad pott? Ett resultat som inte är allt för ovanligt när dessa lag gör upp. Plockar under 2,5 till 1,75, lycka till vid rygg!